Xiaomi випустить декілька нових телевізорів

Під брендом Xiaomi випускається безліч різноманітної техніки, різних девайсів, гаджетів. Однак, сьогодні компанія все-таки робить ставку на мобільні телефони, smart-браслети і фітнес-трекери. Тому, пристрої інших категорій з’являються вкрай рідко. Особливо це стосується модельного ряду телевізорів Xiaomi.
Згідно з даними MSP, компанія Xiaomi активно працює над запуском лінійки телевізорів Mi TV 4S з 65-дюймовим екраном. Спочатку телевізори з’являться на китайському ринку, але в подальшому пристрої будуть доступні для придбання й в інших країнах світу.

Насьогодні, в лінійці Xiaomi Mi TV 4S представлені моделі з діагоналлю екрана 55, 50 і 43 дюйма. Телевізори цієї серії випускаються з металевим корпусом. У новій 65-дюймовой моделі ця концепція буде збережена. Підтримка 4К також буде реалізована. Найімовірніше, що телевізор буде випущений у двох кольорах.
Крім цього, розробники компанії Xiaomi планують оновити лінійку Mi TV 4A, випустивши модель з 58-дюймовою діагоналлю екрана. Коли нові телевізори надійдуть у продаж?! Ця інформація поки що невідома. Не виключено, що нові моделі будуть представлені під час офіційної презентації флагмана Xiaomi Mi MIX 3, яка відбудеться вже у цьому місяці.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.