Глава Samsung розповів про майбутній гнучкий пристрій

Компанія Samsung досі не представила анонсований в 2013 році гнучкий смартфон, але останні чутки все ж вказують на його швидкий вихід. Більш того, глава мобільного підрозділу Samsung Дон-Джин Кох розповів нові подробиці про пристрій. Він запевняє, що це не буде прохідний продукт, про який забудуть через 6-9 місяців.

За словами глави Samsung, їх гнучкий смартфон буде доступний по всьому світу і на старті виявиться нішевим продуктом, який в перспективі повинен стати масовим. Нагадаємо, що колись компанія точно так випустила Galaxy Note, який виділявся на тлі конкурентів своїми габаритами, але, в підсумку, лінійка стала неймовірно популярною.

«Можливо, коли ми почнемо продавати телефон, що складається, це буде нішевий ринок. Але, безумовно, цей ринок буде рости. Я впевнений, що нам потрібен телефон, який складається», – заявив Дон-Джин Кох.

Він розповів, що всі пристрої Samsung повинні бути значущими для клієнтів. Якщо гаджет не відповідає стандартам, то такий продукт не випускають в маси. Також, Дон-Джин Кох розповів, що гнучкий апарат в першу чергу буде планшетом з властивими цій категорії пристроїв многозадачністю та робочими інструментами. Після завершення роботи гаджет можна буде скласти в смартфон і прибрати в кишеню.

Про терміни випуску новинки досі нічого не відомо.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.