Автори Painkiller і Bulletstorm анонсували хоррор про занепад людської раси

Студія Duality Games анонсувала хоррор Unholy. Хоча назва команди, ймовірно, нічого не скаже читачам, за ним ховається досвідчений колектив, який набив руку на створенні воістину народних ігор. Painkiller, Bulletstorm, Gears of War – портфоліо у співробітників більш ніж значне. У якості дебютного проекту компанія вибрала страшну та похмуру подорож з ноткою божевілля.

Unholy розповідає про занепад людської раси. Люди, що залишились живі, туляться в Останньому Місті, все населення якого розділене на касти, однак, влада належить зовсім не верхньому стану – всім керує страх. Населення поступово вимирає: одні – від чуми, інші – від рук маніяків, третє вбивають загадкові чудовиська. Серед цього хаосу і смерті головному героєві належить відшукати викрадену дитину і, можливо, знайти порятунок, але цей шлях явно не буде легким.

Геймери зможуть самі вибирати власний стиль гри. Фанатам стелс-елементів обіцяють можливість непомітно прослизнути повз охорону та інші хитрощі. Решта можуть не стримувати себе: для чого ховати трупи і кров, якщо місто і без того охоплене панікою та божевіллям? Вихід Unholy на PC запланований у 2019 році, але конкретної дати поки не називають, а з усіма доступними подробицями можна ознайомитися на сторінці в Steam.

 

 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.