Honor 8C став кращим попередника

Представлений на початку року Honor 7С обзавівся спадкоємцем. Новий 8C отримав більш потужний процесор, збільшений об’єм пам’яті, вдосконалену, за допомогою штучного інтелекту, подвійну камеру і акумулятор підвищеної ємності.

Якщо Honor 7С мав 5,7-дюймовий дисплей 18: 9, то новий 8C оснастили 6,26-дюймовим екраном з вирізом і ще більш витягнутим співвідношенням сторін – 19: 9. Разом зі збільшеними габаритами у смартфон встановили акумулятор на 4000 мАг.

На зміну бюджетному процесору Snapdragon 430 Honor 8C оснастили більш потужним Snapdragon 632 з вісьмома ядрами Kryo 250, що працюють на частоті 1,8 ГГц, і графічним прискорювачем Adreno 506. Об’єм оперативної пам’яті зріс до 4 ГБ, а для зберігання даних є 32 або 64 ГБ з можливістю розширення. Смартфон поставляється з попередньо встановленою операційною системою Android 8.1 Oreo та фірмовою оболонкою EMUI.

Основна камера подвійна з сенсорами на 13 і 2 Мп. Як і у всіх останніх пристроях компанії, має підтримку технології штучного інтелекту з можливістю розпізнавання сцен і об’єктів в кадрі для поліпшення фотографій. Яскравий об’єктив з діафрагмою f/1.8 дозволяє знімати навіть в умовах нестачі світла. Фронтальна камера на 8 Мп, окрім селфі, використовується при розблокуванні для розпізнавання лиць.

Смартфон оснащений комбінованим слотом, що дозволяє одночасно використовувати дві SIM-карти і карту пам’яті microSD. Є підтримка мереж четвертого покоління і технології VoLTE.

Honor 8C представлений в чорному, золотому, синьому і фіолетовому кольорах за ціною $ 158 за версію з 32 ГБ вбудованої пам’яті. Старша модифікація на 64 ГБ обійдеться в $ 201. Новинка поки доступна лише в Китаї.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.