Ось, що вміє камера Google Pixel 3

Багато нових функцій: групові селфі, поліпшення фото в умовах низької освітленості та інше.

Камера Pixel 2 є однією з кращих й досі, і Google всіляко намагається утримати задану планку. Під час презентації Made by Google компанія презентувала Pixel 3 і 3 XL з однією основною камерою, але цілим рядом функцій, якими не можуть похвалитися інші флагмани.

Основна камера отримала дозвіл 12,2 Мп і широкий кут огляду. Але перевага не стільки в залозі, скільки в ІІ (звичайно ж), яке обробляє HDR +, покращує фото і вибирає найбільш вдалий із серії знімків. Працює це швидше через співпроцесора Visual Core Google, розробленим спільно з Intel.

Крім цього, в Pixel 3 і 3 XL оновили інтерфейс фірмового додатка камери.

Режими Top Shot і Photobooth

Штучний інтелект максимально впровадили в роботу камери. Спільно з HDR +, нова функція Top Shot робить серію фото за раз і пропонує вам залишити найвдаліше, де ніхто не моргає і все дивляться в камеру.

Для любителів робити селфі в екстремальних умовах, додали функцію Photobooth. Допоможе вона в разі, коли незручно тягнутися до затвору. Принцип роботи простий і знайомий всім – штучний інтелект розпізнає посмішку в кадрі та робить знімок.

Групові селфі та Super-Res Zoom

Режим групового селфі дозволяє розширити можливості камери на 184 відсотка більше, ніж у звичайному режимі. Активувати функцію можна кількома способами: подвійним натисненням на кнопку живлення, переключитися в режим селфі, і два рази тапнути на екран, або просто попросити Google Асистента зробити групове селфі.

Функція Super-Res Zoom – це цифровий, а не оптичний зум. Але, Pixel 3 робить кілька фотографій для зменшення зернистості фото. У кінечному рахунку Ви отримуєте знімок, який можна порівняти за якістю з телефонами, де є телеоб’єктив. Знову Google всіх обійшли! Але, при зйомці в такому режимі потрібно тримати телефон нерухомим.

Портретний режим та боке

На презентації iPhone Xs і Xs Max у вересні Apple анонсували функцію регулювання розмиття заднього фону. Тепер це вміє і Pixel 3, але, на відміну від конкурентів, у нього до цих пір одна камера. Знову ж, спасибі штучному інтелекту.

Крім цього, можна змінювати кольорову гаму фону. Наприклад, зробити все навколо в чорно-білих тонах, а модель залишиться в кольорі.

Фото в умовах низької освічуваності

Pixel 3 має всі шанси стати серйозним конкурентом для Huawei P20 Pro у зйомці в нічний час. Такі яскраві знімки не можуть робити навіть беззеркальні громіздкі фотоапарати, а новинка від Google з функцією Night Sight може.

На презентації показали порівняння знімків, зроблених на iPhone Xs Max і Pixel 3, перевага, явно, за останнім. Але, єдиний недолік полягає в тому, що під час зйомки телефон потрібно тримати нерухомо і об’єкти в кадрі не можуть рухатися.

Функція недоступна у смартфонах «з коробки», з’явиться в найближчих оновленнях.

Слідкуючий автофокус

Для додання ефекту нововведенню, Google попросила зняти відеоролик на Pixel 3 відомого кінорежисера Терренса Маліка. У кадрі багато великих планів і зйомка рухомих об’єктів.

Ідея проста і демонструвалася раніше у флагманах компанії Sony. Функція Motion Focus стежить за рухомими об’єктами, дозволяючи отримати вдалі кадри.

Крім того, у фронтальну камеру Pixel 3 додали електронну стабілізацію відео.

AR-стікери

Google продовжує розширювати можливості доповненої реальності, представивши велике розширення наборів AR-стікерів. З ними можна фотографуватися або записувати відео.

Крім нових мультиплікаційних персонажів, у співпраці з Marvel Studios випущені стікери «Залізної людини» і «Халка». А пізніше в цьому році з’явиться танцюючий персонаж Childish Gambino.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.