OPPO K1: екранний дактилоскоп і Snapdragon 660 за $ 231

Компанія OPPO представила смартфон середнього цінового сегмента під назвою OPPO K1. Новинка отримала ряд цікавих особливостей, в числі яких розташований під дисплеєм сканер відбитків пальців, просунута селфі-камера та продуктивний восьмиядерний процесор.

Смартфон зібраний на базі восьмиядерного процесора Qualcomm Snapdragon 660 з тактовою частотою 2,2 ГГц за підтримки 4 або 6 ГБ оперативної пам’яті, в залежності від модифікації. Обсяг вбудованого накопичувача дорівнює 64 ГБ з можливістю розширення до 256 ГБ за допомогою слота для карт microSD.

Super AMOLED-дисплей апарату з діагоналлю 6,4 дюйма і каплевидним вирізом під фронталку отримав розширення 2340×1080 пікселів та співвідношення сторін 19,5:9. Дактилоскопічний сканер розмістився у нижній частині екрана. Задня кришка смартфона виконана з 3D-скла.

Подвійна тильна камера пристрою оснащена основним сенсором на 16 Мп і допоміжним на 2 Мп. Розширення ж селфі-камери становить цілих 25 мегапікселів.

Працює новинка під управлінням Android 8.1 Oreo з фірмовою оболонкою ColorOS 5.2. Ємність вбудованого акумулятора пристрою рівна 3600 мАг.

Смартфон у червоному і блакитному кольорах корпусу надійде в роздрібний продаж на території Китаю 20 жовтня. Версія з 4 ГБ ОЗУ обійдеться покупцям в $ 231, ціна апарату з 6 ГБ оперативної пам’яті становить $ 259.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.