Doogee S80: ємний акумулятор, NFC, рація і захист з усіх фронтів

Компанія Doogee представила ще один суперзахищений смартфон S80. Новинка отримала широкоформатний 6-дюймовий дисплей, ємний акумулятор на 10 080 мАг, подвійну основну камеру і NFC для безконтактних платежів. Сам апарат захищений від зовнішніх пошкоджень за стандартом IP69К. Окрім того, смартфон можна використовувати в якості рації.

Doogee S80 побудований на базі восьмиядерного процесора MediaTek Helio P23 з максимальною тактовою частотою 2,5 ГГц і графічним прискорювачем Mali G71-MP2, що працює на частоті 770 МГц. Смартфон має 6 ГБ оперативної пам’яті, якої із запасом вистачить для запуску і утримання в фоновому режимі безліч додатків. Для зберігання даних передбачено накопичувач на 64 ГБ з можливістю розширення картами пам’яті. Екран виробництва LG з діагоналлю 5,99 дюйма і роздільною здатністю Full HD + і співвідношенням сторін 18:9 зручний для перегляду відео, ігор, читання, навігації та будь-яких інших завдань.

Усередині гаджета встановлений акумулятор виробництва BAK ємністю 10 080 мАг. Виробник заявляє, що одного заряду вистачає на 136 годин розмов по телефону, 76 годин відтворення відео або 1308 годин роботи в режимі очікування.

Смартфон надійно захищений від будь-яких зовнішніх впливів. Його корпус виконаний відповідно до військових стандартів MIL-STD-810G, що гарантує працездатність при низькому і високому тискові, коливань та вібрації, дії високих і низьких температур, вологи та інших факторах. Крім того, апарат має клас захисту IP68 / IP69К, а значить, йому не страшні тривалі занурення у воду.

Новий Doogee S80 оснащений двома потужними динаміками на задній панелі, щоб користувач чув дзвінок і голос співрозмовника в умовах високого шуму. Однією з особливостей смартфона стала можливість роботи в режимі рації з частотним діапазоном 400-480 МГц. Він дозволяє підтримувати зв’язок на відстані до 10 кілометрів на відкритій місцевості та до 6 кілометрів – в міських умовах.

Основна камера представлена ​​двома модулями з роздільною здатністю 12 Мп (Sony IMX363) і 5 Мп, розміром пікселя 1,4 мкм і світлосилою об’єктива f/1.8. Підтримується портретний режим зйомки з ефектом боке. Фронтальна камера із сенсором Samsung на 16 Мп підтримує функцію поліпшення селфі.

Ще однією особливістю гаджета є наявність модуля NFC. Це дозволяє розплачуватися телефоном в магазинах і транспорті без використання банківської карти або готівки.

Уся детальна інформація про характеристики та інші особливості Doogee S80 представлена ​​на офіційному сайті виробника.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.