Huawei представила акумулятор нового покоління

Компанія Huawei представила перший у галузі запатентований літієво-кремнієвий акумулятор. Однією з його особливостей стала швидка і, в той же час, безпечна зарядка. У заяві виробника йдеться, що ця розробка повинна змінити процес використання смартфона. Крім того, дана технологія має ряд переваг перед існуючими рішеннями.

«Точно так само, як мультитач змінив роботу з дисплеями, ультрашвидкі технології зарядки Huawei змінять те, як люди використовують смартфони, і позбавлять їх номофобії – страху відсутності доступу до телефону», – йдеться в заяві Huawei.

У нових акумуляторах кремнієві аноди відрізняються більшою потужністю, ніж рішення на основі графіту, що робить таке джерело живлення більш довговічним і ємним. Крім того, акумулятори мають тривимірне азотно-вуглецеве покриття, яке може бути синтезовано при відносно низькій температурі та має високу провідність, що дозволяє виконувати надшвидку зарядку. На відміну від традиційних способів швидкої зарядки, технологія Huawei використовує відносно низьковольтну і потужнострумову зв’язку, яка спрямована на максимальне збільшення кількості струму, що надходить у пристрій, при одночасній мінімізації втрат ефективності, тепла і троттлінга.

«Це нововведення засноване на досягненнях в області електрохімічної кінетики, які дозволяють акумуляторам з надшвидкою зарядкою підтримувати велику енергоефективність», – відзначили в Huawei.

Нові акумулятори будуть використовуватись у майбутніх смартфонах компанії.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.