Який Android-смартфон вибрати?

Android пропонує не тільки велике поле для кастомізації системи, але й широкий вибір апаратної частини. Сучасний ринок рясніє якісними смартфонами і, причому, в абсолютно різный ціновый категорії.

До Вашоъ уваги, невелика добірка оптимальних рішень.

Тут не буде перших місць і рейтингів, блоки сформовані за компаніями, виходячи з того, що здалося найбільш цікавим. Проте, придивитись щось можна практично на будь-який гаманець.

Samsung Galaxy Note 9/S9

Корейська компанія має широку лінійку, від флагманів до найбільш доступних пристроїв. Але, виділити хочеться саме топ сегмент.

Першим слід згадати найбільш цікавий пристрій, Galaxy Note 9. Значний телефон для тих, хто точно не боїться розмірів. Діагональ екрану складає 6,4 дюйма, і, незважаючи на безрамковий дизайн, далеко не кожен користувач зможе впоратися з цим хлопцем.

Врахуйте, що на нашому ринку Ви знайдете версію з чіпсетом Exynos 9810. Стабільність роботи дійсно радує. Камера – аналог моделі S9, але, софт робить свою справу, і знімки вийдуть трішки кращими.

Кіллерфітчем же ж є вбудоване перо S Pen. Можна сказати, що це візитна картка пристрою. У дев’ятій версії перо отримало бездротовий модуль, і тепер може виступати в ролі елемента управління смартфоном.

Galaxy S9 найбільш стриманий варіант. Більшості користувачів, безсумнівно, вистачить 5,8 дюймового екрану. Під капотом тут знайомий нам Exynos 9810. Ось тільки, на відміну від Note 9, тут не 6, а 4 ГБ оперативної пам’яті.

Пристрій компактніший, в іншому нітрохи не поступається старшому побратимові. Питання залишаються тільки щодо софтверного поліпшення камери в Note 9.

Huawei P20 Pro

Девайс отримав екран на 6,1 дюйма, фірмовий процесор Kirin 970, 6 Гб оперативної пам’яті. Але, це далеко не головне! Навіть фірмове забарвлення не так важливе, як три модулі камери на задній частині пристрою.

Основний на цілих 40 мегапікселів з високою деталізацією і ще пара на 20 і 8 мегапікселів. Окремий режим штучного інтелекту доповнює картину, можна сказати, що це один із кращих камерофонів на ринку. Деталі в огляді.

Камеру Huawei P20 Pro не зміг перевершити навіть iPhone Xs Max, представлений у вересні цього року. А вже 16 жовтня Huawei покаже Mate 20 Pro, який обіцяє стати лідером рейтингу DxOMark.

Meizu 16th

Знаєте, куди не подивись, натикаєшся на явну перевагу. Управляється пристрій Qualcomm Snapdragon 845. На передній панелі розташовується шестидюймовий AMOLED екран від Samsung, під яким розташовується сканер відбитків пальців. Так, прямо в дисплеї!

Із приємних бонусів можна виділити швидку зарядку, подвійну камеру від Sony і Hi-fi ЦАП. Мінус один – немає NFC.

Xiaomi Pocophone F1/ Mi A2 Lite

Екран смартфона розміром 6,18 дюйма майже немає рамок, проте має характерний виріз. За швидкість роботи відповідає Qualcomm Snapdragon 845, який працює в парі рідинним охолодженням. Це означає, що процесор постійно працює на піковій частоті, що гарантує стабільну високу продуктивність.

Великий акумулятор на 4000 мАг підтримує технологію швидкої зарядки Quick Charge 3.0. Фронтальна камера має роздільну здатність в 20 мегапікселів, в той час. як подвійна основна може похвалитися тільки 12 і 5 мегапікселями.

Якщо ж потужність Вам не потрібна, і Ви шукаєте гідний апарат на стоковому Android, то Вам явно варто звернути увагу на Mi A2 Lite. Пристрій має екран розміром в 5,84 дюйма, усе, що відбувається на ньому, обробляє Qualcomm Snapdragon 625.

Акумулятор на 4000 мАг гарантує добу роботи, причому, головним достоїнством стає участь смартфона в програмі Android One. Останні досягнення штучного інтелекту від Google по сусідству з оригінальною оболонкою Android. У результаті девайс вийшов дуже стабільним.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.