Електроковдра Xiaomi Qindao подбає про ваш сон

Сьогодні на краудфандінговому майданчику було представлено чергово  дуже актуальну новинку – ковдру з підігрівом Xiaomi Qindao, вартість якої склала близько 30 доларів.

Головною особливістю новинки стала наявність спеціальної сітки, яка знаходиться всередині. До неї прикріплені нагрівальні елементи, які забезпечать більш комфортний і тривалий сон. Управляти підігрівом можна за допомогою спеціального пульта. Встановлюйте потрібну температуру, створюйте індивідуальну програму або поставте таймер для автоматичного вимкнення, ачи ж навпаки включення функції протягом ночі.

Сама тканина ковдри виготовлена з 100% натуральної бавовни, не викликає алергічних реакцій та є абсолютно безпечною для дітей. Матеріал має відмінне поглинання, лежачи на ньому Ви не будете відчувати дискомфорт.

А ще тут передбачений захист від комах: спеціальне просочення не дозволить постільним клопами та кліщам селитися у Вашій постільній білизні. Електрична ковдра Xiaomi Qindao відповідає стандартам пожежної безпеки: було проведено безліч випробувань, у яких новинка давала лише позитивні результати.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.