Онлайн трансляція бою Хабіб vs Конор

Останній ритуал перед легендарним боєм пройдено.

Бійці UFC Хабіб Нурмагомедов і Конор Макгрегор пройшли процедуру зважування перед поєдинком. Обидва спортсмени показали прийнятний результат: Хабіб – 155 фунтів (70,3 кг), Конор – 154,5 фунта (70,08 кг). Цифри зафіксував в твіттері глава UFC Дейна Уайт: «Битва почалася! Хлопці показали вагу ».


Онлайн трансляція Хабіб vs Конор до поєдинку залишилося менше доби
Незважаючи на побоювання організаторів, бійці все ж вклалися у вагу. Росіянин виявився трохи важчим за свого опонента. Ваги Хабіба показали 70,3 кг, в той час як вага МакГрегор склав 70,08 кг.Во час дуелі поглядів ірландець збив руку росіянина, який стояв в бойїв стійці перед ірландцем, а потім спробував нанести удар ногою.

Розв’язану Конором невелику бійку довелося рознімати чолі UFC Дейна Уайтом і представникам команд обох спортсменів.
Батько Хабіба – Абдулманап Нурмагомедов, прокоментував бійку бійців на публічному зважуванні перед UFC 229. «Якби Конор торкнувся папахи – миттєво отримав би удар. Він цього не зробив, хоча у інших спортсменів головні убори скидав. У будь-якому випадку охорони було досить, його відтягнули. Залишилися добу. У клітці всі свої навички треба буде демонструвати. План на бій: пресинг, рух, робота правою рукою. Пройти в ноги один раз в першому раунді, один раз у другому … Думаю, десь в третьому буде видно, хто господар становища », – сказав Абдулманап.


Поєдинок Конора Макгрегора і Хабіба Нурмагомедова за пояс UFC у легкій вазі пройде 6 жовтня в Лас-Вегасі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.