Слух: автори трилогії про Бетмена розробляють нову гру за коміксами DC

У мережі з’явилася цікава інформація про новий проект Rocksteady, автора серії Batman: Arkham. Новина про те, що творці трилогії, можливо, працюють над загадковою грою по «Гаррі Поттеру», не на жарт сколихнула інтернет, і під шумок інсайдери вирішили злити відомі їм деталі. До високобюджетної RPG про чарівників студія, як виявилося, відношення не має – а ось з коміксами DC вона не поспішає прощатися.

Як повідомляють джерела, наступним творінням Rocksteady стане гра за «Лігою справедливості» – в якості можливих назв приводять Justice League: Crisis, Justice League: New Crisis і Justice League: Infinite Crisis. Її, найімовірніше, створюють з оглядкою вже на нові консолі: на сайті студії відкриті вакансії, в яких згадується якийсь «ААА-тайтл для приставок наступного покоління». Події розгортатимуться у тому ж Всесвіті, що й серія Batman: Arkham, з якого також запозичать деякі елементи геймплея. Зі знайомих персонажів обіцяють Супермена, Бетмена, Чудо-жінку, Флеша та інших: легендарних героїв користувачі побачать на зорі кар’єр, коли про них ще не знає весь світ. Крім одиночного і кооперативного режимів в новинці, швидше за все, буде мультиплеер.

На порталі Reddit пост позначений як слух, так що ставитися до наведеної інформації варто зі здоровою часткою скепсису. Однак, Джейсон Шрайер, редактор Kotaku, повідомив, що він теж чув інформацію про новий супергеройський проект Rocksteady. А ось таємничу гру про магію, схоже, розробляє саме Avalanche Software. Новинка, імовірно, буде називатися Harry Potter Magic Awakened і покладе початок цілій серії, але до офіційного анонса відомості не можна вважати достовірними.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.