Жовтневе оновлення Windows 10 почалось від сьогодні

Операційна система Windows 10 працює на більш ніж 700 мільйонах пристроїв, в честь чого Microsoft на осінньому заході анонсувала наступне велике оновлення. Windows 10 October 2018 Update стане доступним для всіх з 3 жовтня.

Оновлення включає в себе ряд нових функцій. Одне з найбільш значущих нововведень – хмарний буфер обміну. Все, що Ви скопіювали в буфер на робочому комп’ютері, буде доступно на домашньому ПК або ноутбуці.

Timeline, яка синхронізує історію додатків на різних пристроях, отримає розширення для Chrome і Firefox, дозволяючи синхронізувати історію та інші дані браузера. Крім цього, до Timeline підключили фірмовий лаунчер Microsoft на Android, щоб мотивувати власників Windows його використовувати.

У жовтневе оновлення додадуть також додаток «Твій телефон», що дозволяє синхронізувати дані з пристроями на Android та iOS. Більшість функцій поки доступні тільки для власників Android-пристроїв. Також, «Твій телефон» дозволить дзеркалити додатки на Windows.

Якщо оновлення у Вас до цих пір не з’явилося, дочекайтеся 9 жовтня, тоді Microsoft випустить щомісячний патч, з яким October Update точно прийде.

Наступне велике оновлення під кодовою назвою 19H1 планується в березні 2019 року.

У рамках жовтневого івенту Microsoft також анонсувала ряд нових пристроїв: Surface Pro 6, Surface Laptop 2, Surface Studio 2 і Surface Headphones.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.