Камера iPhone XS Max вразила кінорежисера

Кінорежисер Річард Лекі, відомий за фільмами «Сухе закляття» і «Коричнево-червоний світанок», випробував камеру нового iPhone XS Max. За його словами, компанії Apple вдалося домогтися настільки гарного результату, що немає ніякої необхідності використовувати сторонній софт із ручними настройками. Він зняв демонстрацію можливостей смартфона і докладніше розповів про свої враження.

«Apple, ви закрутили мені голову, коли я намагався зрозуміти, до якого чаклунства ви вдалися у цьому телефоні. Камери iPhone XS Max, XS та XR знімають зображення, які перевищують суму з частин. І, хоча це був лише рік моделі “S”, не слід недооцінювати значущість і вплив виконаної Apple роботи зі складної обробки зображення у реальному часі. Із iPhone XS Max я зміг записати чисте відео в умовах дуже низької освітленості. Воно було не тільки без шумів, але й з більшою кількістю інформації про колір у темних частинах зображення, ніж у iPhone попереднього покоління, якими мені доводилося знімати», – розповів Річард Лекі.

«Судячи з поведінки камери при яскравому і нормальному освітленні, здається, що значення яскравості не визначаються фіксованими ISO або гамма-перетворенням, як це було б у випадку з традиційними камерами. Тут є щось ще. Щось динамічне, що змінюється відповідно з певною комбінацією змінних, пов’язаних із аналізом сцени в реальному часі. Воно навіть може робити окремі локальні коригування для різних частин зображення, що було б надзвичайно вражаючим, якщо це дійсно працює так », – зазначив кінорежисер.

Імовірно, Річарда Лекі вразила робота режиму HDR Smart, який з’явився у нових моделях iPhone. Він робить безліч знімків, щоб «витягнути» максимум інформації зі світлих та темних областей кадру. Також, кінорежисер був вражений тим, як смартфон позбавляється від шумів на знімку. Він вважає, що ця опція застосовується до певних частин фотографії, де це потрібно, а не до всього кадру в цілому.

Кінорежисер визнає, що камера iPhone XS Max здатна краще та правильніше виставити настройки, ніж, якби він займався цим вручну.

 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.