У «Google Карти» додали відстеження руху громадського транспорту

Google анонсувала в своєму блозі ряд нововведень у мобільному додатку «Карти». Вони спрямовані на більш докладне та точне надання інформації про способи дістатися на роботу чи додому.

Вкладка Commute (в американській версії) надасть персоналізовану інформацію про ситуацію на дорогах і громадському транспорті. У разі затримки додаток запропонує альтернативний маршрут і заздалегідь попередить про складнощі шляхом подання відповідного повідомлення.

Сервіс навчився будувати змішані маршрути з використанням особистого автомобіля і громадського транспорту. «Карти» врахують, через скільки відправляється електропоїзд з найближчої станції, які на шляху до неї пробки і скільки залишиться пройти пішки до роботи. Також, на карті відтепер відображаються пересування громадського транспорту в реальному часі.

Режим навігації тепер інтегрований з музичними сервісами Spotify, Google Play Music і Apple Music. На екрані з картами та інформацією про наступні етапи поїздки відображається панель управління відтворенням, щоб не відволікатися від водіння.

Нові функції з’являться в додатках для Android та iOS на цьому тижні.

 

 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.