Zeiss представила повнокадрову камеру з вбудованим Photoshop Lightroom CC

Zeiss, відомий німецький виробник оптики, представила свою першу повнокадрову цифрову камеру ZX1. Ключовою особливістю новинки став інтегрований фоторедактор Adobe Photoshop Lightroom CC.

Виробник виділяє в Zeiss ZX1 три головних параметра: зйомка, обробка та обмін. За перший пункт відповідає сенсор власної розробки розміром 24х36 мм з дозволом 37,4 Мп. Діапазон світлочутливості ISO становить від 80 до 51 200, а діапазон витримки – від 1/8000 до 30 с. Об’єктив має фокусну відстань 35 мм і діафрагму f / 2,0.

Після того як кадр був зроблений, його можна обробити безпосередньо на камері. Вона оснащена сенсорним 4,3-дюймовим OLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD. Через нього можна відредагувати кадр у вбудованому редакторі Adobe Photoshop Lightroom CC. Звичайно, кількість функцій поступається деськтопной версії додатка, але всі базові опції присутні.

Обработанный снимок можно тут же отправить в облако или на мобильное устройство по Wi-Fi 802.11ac или Bluetooth 4.1 LE. Для хранения фотография на самой камере предусмотрен накопитель на 512 ГБ. Также фотоаппарат оснащён NFC и разъёмом USB Type-C.

Поставки Zeiss ZX1 заплановані на початок 2019 року, але вартість новинки поки не розголошується.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.