Третє покоління Google Chromecast продали до анонсу

Користувач ресурсу Reddit опублікував фото пристрою Chromecast, купленого в місцевому магазині Best Buy. Після розпакування його здивувало відмінність моделі від того, що зараз продає Google. 

Конструкція не змінилася, але тепер корпус став матовим і на ньому розміщена фірмова літера «G». Крім того, пристрій став товcтішим і в ньому як і раніше використовується microUSB для живлення.

Подробиці про оновлення нутрощів не відомі, але користувач ресурсу зазначив, що при підключенні Chromecast до Google Home, додаток просить оновитися, щоб прив’язати пристрій. Також, згідно з заявкою,поданою в Федеральну комісію із зв’язку США, третє покоління отримає Bluetooth і Wi-Fi з частотою сигналу в 5 ГГц.

З моменту випуску останнього Chromecast пройшло три роки. У липні винаходу виповнилося п’ять років. З чуток, нове покоління надійде в продаж в США відразу ж після презентації Google 9 жовтня

P.S: Google Chromecast  – технологічний медіаплеєр в форм-факторі smart-stick авторства відомого пошукового гіганта. Незважаючи на компактну 39-грамову конструкцію, що живляться через microUSB-з’єднання і транслює сигнал шляхом HDMI-підключення, модель володіє Ethernet-роз’ємом і підтримкою технології HDR. Дистанційне керування медіаплеєром здійснюється за допомогою смартфона за допомогою Wi-Fi. Google Chromecast Ultra передбачає відтворення 4К-відео, підтримку інтернет-телебачення стандартів IPTV і OTT, а також весь спектр функціональності операційної системи Android.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.