Blackview BV6800 Pro: ударостійкий дайвер з NFC

Спортсменів, екстремалів, любителів відпочинку на природі та інших соціально активних людей пов’язує одне – їм потрібен надійний смартфон з підвищеним виживанням. Але, щоб зрозуміти можливості апарату, одних тільки заяв і обіцянок виробника недостатньо. Для цього й знімаються демонстраційні відео з тестуванням пристроїв. Компанія Blackview підготувала ролик з перевіркою надійності моделі BV6800 Pro. Нагадаємо, що смартфон оснащений екраном зі співвідношенням сторін 18:9, восьмиядерним процесором, великим акумулятором і модулем NFC для безконтактних платежів.

На відео Blackview BV6800 Pro піддався різним випробуванням. Смартфон занурювали у річку та кидали об землю. Також, його підкидали на велику висоту і кидали з моста у далечінь, але, в підсумку, він залишився цілим та неушкодженим. Таким чином виробник демонструє, що пристрій надійно захищений і з ним нічого не трапиться при попаданні у воду або при падінні з висоти. Усе це завдяки захисту по військовому стандарту MIL-STD-810G і сертифікації по класу IP68/IP69К.

Blackview BV6800 Pro оснащений 5,7-дюймовим дисплеєм зі співвідношенням 18:9 та роздільною здатністю Full HD +. За рахунок тонких рамок смартфон вийшов компактним. Восьмиядерний процесор MediaTek MT6750T з 4 ГБ оперативної пам’яті забезпечують достатню продуктивність для всіх повсякденних завдань. Для зберігання даних передбачено 64 ГБ вбудованої сховища з можливістю розширення. Основна камера подвійна з 16-мегапіксельним модулем Sony IMX298, f/2,0. Акумулятор ємністю 6 580 мАг підтримує швидку дротову (12В/2А) і бездротову зарядки.

Зараз смартфон доступний на сайті AliExpress за ціною $ 240,99. Детальну інформацію про Blackview BV6800 Pro та інші смартфони виробника можна знайти на офіційному сайті.

 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.