Анонси Panasonic на Photokina 2018

У «нульовий» день виставки Photokina 2018, що проходить в німецькому Кельні, компанія Panasonic анонсувала дві повнокадрові беззеркальние камери і об’єктив системи Micro Four Thirds.

На початку 2019 року в продажу з’являться фотокамери Lumix S1R і S1 з кріпленням для об’єктивів Leica L-mount. Panasonic обіцяє найвищу швидкість затвора і максимально точний і детальний видошукач в галузі – правда, цифрами компанія це не підтвердила.

Модель S1R отримає сенсор на 47 Мп, тоді як S1 оснастять 24-мегапіксельним датчиком. Обидві камери вміють записувати відео в 4K при 60 fps, мають систему стабілізації зображення Dual IS і двома слотами для карт XQD і SD, а також LCD-дисплей.

До 2020 року компанія випустить більше десяти моделей об’єктивів Leica L-mount, сумісних з Lumix S. У їх число входять об’єктив з фіксованою фокусною відстанню 50 мм і максимальною світлосилою f/1,4, зум-об’єктив з фокусною відстанню 24-105 мм і телеоб’єктив, що охоплює діапазон 70-200 мм.

Panasonic запевняє, що новинки особливо довговічні – в умовах Південного полюса з температурою повітря до -40 градусів камери «функціонували ідеально».

Новий об’єктив системи Micro Four Thirds під назвою Leica DG Vario-Summilux 10-25mm/F1.7 стане найбільш світлосильним ширококутним зум-об’єктивом з таким кріпленням. Він володіє постійною діафрагмою f/1,7 при діапазоні фокусної відстані 20-50 мм.

Про ціни пристроїв серії Lumix S і нового об’єктива поки не повідомляється.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.