Старт продажів Oukitel WP2: NFC, Android 8 і IP68

Магазин GearBest оголосив про старт продажів Oukitel WP2 – смартфона з підвищеною автономністю. Він виконаний в ударостійкому корпусі з захистом від води та пилу за стандартом IP68, а передня сторона прикрита загартованим склом Gorilla Glass. Крім того, новинка оснащується екраном з сучасним співвідношенням 18: 9, 4 ГБ оперативної пам’яті, модулем NFC для безконтактних платежів, подвійною камерою і сканером відбитків пальців.

Oukitel WP2 отримав 6-дюймовий дисплей з роздільною здатністю Full HD +. На такому великому екрані зручно читати, дивитися відео або грати, а в машині смартфон без проблем замінить навігатор. Восьмиядерний процесор MediaTek MT6750T в парі з 4 ГБ оперативної пам’яті забезпечують потрібну продуктивність для повсякденних завдань, а вбудованого накопичувача на 64 ГБ вистачить на додатки, фото і музику.

Однією з особливостей смартфона, крім підвищеної виживаності, став акумулятор ємністю 10 000 мАг. Виробник заявляє про 50 годин автономної роботи в режимі розмови або 15 годин відтворення відео.

Серед інших фішок Oukitel WP2 варто відзначити подвійну камеру з 16-мегапіксельним сенсором Samsung S5K2P7 і додатковим 2-мегапіксельним модулем для зйомки в портретному режимі з ефектом боке. Під камерою розташувалася величезний світлодіодний спалах, який також можна використовувати як ліхтарик. Сканер відбитків пальців зручно розташувався на правій грані. З його допомогою можливо розблокувати смартфон, відповідати на вхідні дзвінки і робити фотографії. А наявність модуля NFC дозволяє розплачуватися в магазинах за допомогою Google Pay.

Захищений Oukitel WP2 вже надійшов у продаж на GearBest за ціною $ 269,99.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.