Інженери зіткнулися з перегрівом і перешкодами в роботі AirPower

Інсайдер Sonny Dickson (Сонні Діксон) опублікував звіт, в якому пояснив затримки в релізі станції бездротової зарядки Apple AirPower і недавньому видаленні всієї інформації про пристрій з сайту компанії. Інженери Apple виявили кілька проблем при проектуванні AirPower. У їх числі значний перегрів майданчика, що призводить до погіршення продуктивності і помилок в роботі чіпа з урізаною версією iOS, який керує процесом.

Програмне забезпечення, яке відповідає за підключення пристроїв, також працює зі збоями. Однією з «фішок» AirPower є можливість перегляду статусу заряду всіх заряджаються девайсів з iPhone, що заряджаються. З цим-то і виникли труднощі.

Функція одночасного заряду до трьох пристроїв – ще одна рекламована особливість AirPower. Діксон говорить про 21-24 котушках живлення, розташованих усередині станції зарядки Apple, які дозволяють користувачеві розміщувати iPhone, годинник і AirPods в будь-якому місці на майданчику. Але щільна компонування котушок викликає перешкоди між ними, зниження ефективності зарядки і виділення надлишкового тепла.

Діксон достовірно не знає, що сталося з проектом AirPower. Apple могла почати розробку з нуля, скасувати або відстрочити вихід продукту. Його джерела повідомляють, що компанія може навіть використовувати концепцію і товарний знак до нового продукту, який має мало спільного з тим, що представили у вересні 2017 року.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.