Мін-Чі Куо: iPhone XS продаються гірше, ніж очікувалося.

Авторитетний аналітик Мін-Чі Куо розповів про перший тиждень замовлень iPhone XS, XS Max і Apple Watch Series 4. Пристрої представлені 12 вересня.

Попередні продажі Apple Watch Series 4 йдуть «краще, ніж очікувалося». Це пов’язано з новими інноваційними функціями, в тому числі електрокардіографом. Куо вважає, що Apple вдасться продати 18 млн смартгодинників за 2018 рік, з них 50-55 відсотків Series 4.

iPhone XS продається не так вдало: це пов’язано з тим, що клієнти воліють iPhone XS Max і iPhone Xr. Мін-Чі Куо знизив оцінку частки продажів iPhone XS до 10-15 відсотків серед iPhone 2018 року. Раніше аналітик прогнозував 15-20 відсотків.

Попередні замовлення iPhone XS Max йдуть відповідно до очікувань. Особливо задоволені китайські користувачі: смартфон поставляється з золотому  корпусі, двома слотами для SIM і великим дисплеєм, що популярно в азіатській країні. Куо вважає, що продажі XS Max складуть 25-30 відсотків серед нових iPhone.

Також непогані продажі, в районі 50 відсотків, плануються у iPhone Xr, попередні замовлення на які відкриються 19 жовтня. Причинами називаються порівняно низька ціна і підтримка Dual SIM в Китаї.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.