Samsung представила навушники із шумопоглинанням бренду AKG

Samsung анонсувала три пари навушників AKG: N700NC, Y500 і Y100. Кожна гарнітура виконана в різному форм-факторі, а старша модель отримала функцію активного шумопоглинання.

N700NC – накладні навушники із шумопоглинанням і являються потенційним конкурентом Sony WH-1000XM3. Термін роботи від одного заряду до 20 годин, зарядка від 0 до 100 відсотків всього за дві години. Гарнітура обіцяє високу якість звуку, але інформації про підтримку AptX немає. Є функція адаптивного режиму, при якому Ви чуєте музику і все, що відбувається навколо.

                               

Колір один – срібний, вага 270 грам. Вартість не оголошена, передзамовлення доступне для жителів США.

Моделі Y500 і Y100 пропонують більш портативний форм-фактор. Y500 здатні пропрацювати від одного заряду до 33 годин, їх можна з’єднувати між собою по Bluetooth, а музика автоматично буде відключатися, коли навушники зняті з голови. Вартість 149 доларів, і їх вже можна купити.

Y100 – бездротові спортивні затички. Важать всього 8 грам, від одного заряду працюють вісім годин, для повної зарядки потрібно дві години. Кольорів чотири: чорний, зелений, блакитний і рожевий. Вартість 99 доларів, вже наявні у продажі.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.