Huawei представила мультимедійний планшет і ноутбук з тонкими рамками

Компанія Huawei презентувала новий планшетний комп’ютер MediaPad M5 Lite і портативний ноутбук MateBook X Pro. Планшет оснащений 10,1-дюймовим дисплеєм з підтримкою стилуса M-Pen lite і чотирма динаміками з налаштуванням Harman Kardon. Лептоп отримав 3K-екран з тонкими рамками, дискретну відеокарту NVIDIA і підтримку швидкої зарядки.

MediaPad M5 Lite має 10,1-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю 1920×1200 пікселів із технологією ClariVu 5.0, яка покращує якість зображення. Вона регулює контрастність і насиченість кольорів, використовуючи інтелектуальні алгоритми для відтворення відео і перегляду зображень з максимальним для дисплея ефектом.

Планшет забезпечили чотирма динаміками, налаштованими інженерами Harman Kardon. Широкий набір ефектів 3D Surround дозволяє додатково підсилити ефект об’ємного звучання, технологія поліпшення якості звуку Huawei Histen 5.0 знижує рівень зовнішніх шумів, а також підвищує якість звуку на низьких частотах.

У MediaPad M5 Lite встановлений восьмиядерний процесор, що забезпечує достатню продуктивність при повсякденному використанні. Поставляється планшет з фірмовим графічним інтерфейсом EMUI 8.0. За продуктивність відповідає акумулятор ємністю 7 500 мАг з підтримкою технології Huawei QuickCharge.

У новинці передбачена підтримка п’яти функцій Eye-comfort для захисту зору: контроль відстані (коли планшет знаходиться ближче 25 см від обличчя), контроль постави (пристрій показує нагадування для дитини, щоб вона не читала з планшета лежачи), інтелектуальне налаштування яскравості, спеціальний фільтр Blue Ray і система контролю часу використання. Для батьків у планшеті є режим Children Corner, що дозволяє визначити ліміти і обмежити доступний контент.

MediaPad M5 Lite підтримує роботу зі стилусом M-Pen Lite. Він розпізнає 2 048 ступенів сили натиску, спрощуючи процес створення заміток і малювання. Сріблястий з сірим металевий стилус має вінтажну текстуру, а спеціальний затискач запобігає його втраті.

Продажі планшета стартували 13 вересня у офіційному інтернет-магазині Huawei і магазинах-партнерах компанії.

Однією з особливостей ноутбука MateBook X Pro став сенсорний LTPS-екран з роздільною здатністю 3000х2000 пікселів. Дисплей здатний відтворювати 100% відтінків колірного простору sRGB, має максимальну яскравість 450 ніт і контрастність 1500:1. Завдяки тонким рамкам товщиною всього 4,4 мм екран займає 91% площі поверхні кришки пристрою. Також, у комп’ютері встановлена ​​потужна аудіосистема з чотирма динаміками з підтримкою технології об’ємного звучання Dolby Atmos другого покоління і система з чотирма мікрофонами, що дозволяє влаштовувати відеоконференції і спілкуватися з голосовим помічником на відстані до чотирьох метрів.

Ноутбук обладнаний процесором Intel Core i5 8250 восьмого покоління, дискретною відеокартою NVIDIA GeForce MX150 з 2 ГБ пам’яті GDDR5, 8 ГБ оперативної пам’яті та накопичувачем NVMe PCle на 256 ГБ. Підтримка універсальних роз’ємів стандарту USB Type-C дозволяє підключати зарядний пристрій, кабелі зовнішніх моніторів і кабелі для передачі даних з обох боків ноутбука. Акумулятор ємністю 57,4 Вт∙год забезпечує до 12 годин автономної роботи в режимі демонстрації відео або до 15 годин перегляду інтернет-сторінок. Комплектний зарядний пристрій дозволяє поповнити заряд ноутбука на шість годин роботи всього за 30 хвилин, а також підходить для швидкої зарядки смартфонів з роз’ємом USB Type-C.

Новинка виконана в корпусі з алюмінієвого сплаву товщиною 14,6 мм при вазі всього 1,33 кг. Завдяки FullView-екрану з тонкими рамками і співвідношенням сторін 3: 2 MateBook X Pro подібний за габаритами до традиційних 12-дюймових ноутбуків. Для швидкого і безпечного розблокування пристрій оснащений сканером відбитків пальців, інтегрованим у кнопку живлення.

Серед інших особливостей – технологія Huawei Share, що дозволяє безпосередньо передавати інформацію між пристроями компанії зі швидкістю до 20 Мбіт/с, вбудований перекладач з підтримкою великої кількості мов і захована в корпусі камера, що запобігає можливості віддаленого слідкування.

Huawei MateBook X Pro буде доступний в темно-сірому кольорі з 21 вересня у офіційному інтернет-магазині Huawei і в магазинах «М. Відео». Зараз він доступний для попереднього замовлення.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.