Elephone Soldier: 2K-дисплей, 10 ядер і NFC в ударостійкому корпусі

Компанія Elephone випустила новий захищений смартфон Soldier – подібні апарати завжди відрізнялися нестандартним дизайном, але навіть на їхньому тлі він виглядає самобутньо і унікально. Більш того, він оснащений і просунутою начинкою: 2K-дисплей, десятиядерний процесор Helio X25, модуль NFC і акумулятор на 5 000 мАг. Також, виробник передбачив ряд унікальних функцій, які будуть корисні любителям активного відпочинку. При цьому, вартість смартфона порівняно невисока.

Elephone Soldier оснастили дисплеєм діагоналлю 5,5 дюйма з роздільною здатністю 2560х1440 пікселів і класичним співвідношенням сторін 16: 9. Отже, при перегляді відео не буде ніяких чорних смуг і «обрізаної» картинки. Із таким екраном можна комфортно провести час і за мобільними іграми – цьому сприяє десятиядерний процесор Helio X25 з частотою до 2,5 ГГц в тандемі з 4 ГБ оперативної пам’яті. Обсяг вбудованого накопичувача становить 64 або 128 ГБ в залежності від модифікації. Працює новинка під управлінням операційної системи Android Oreo.

За автономність у смартфоні відповідає ємний акумулятор на 5 000 мАг з можливістю швидкої зарядки потужністю 10 Вт. Основна камера тільки одна, але зате з сенсором Sony на 21 Мп і підтримкою запису відео з роздільною здатністю до 4K. На бічній грані розташувався сканер відбитків пальців.

Смартфон виконаний в ударостійкому корпусі, захищеному від води та пилу за стандартом IP68. Задня панель і бічні грані отримали рельєфне покриття, що запобігає вислизанню гаджета з рук. За навігацію відповідає модуль GPS, але, на випадок розрядженого акумулятора або відсутності з’єднання зі супутниками, на зворотному боці знаходиться справжнісінький компас, що дозволяє зорієнтуватися на місцевості. Окрім того, під основною камерою розташована кнопка SOS, при натисканні на яку смартфон відправить екстрене повідомлення з проханням про допомогу.

Серед інших корисних функцій Elephone Soldier — підтримка двох SIM-карт та наявніть модуля NFC. Останній в парі з платіжним сервісом Google Pay дозволяє розплачуватися смартфоном в магазинах без готівки і банківської карти.

З 14 по 25 вересня новий Elephone Soldier 4/64гб  можна придбати на Coolicool за ціною $ 189,99. Вартість дійсна на дату публікації.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.