Ulefone Armor X виявився міцнішим каменю

Ulefone Armor X – один з найдоступніших ударостійких смартфонів. Крім підвищеної виживаності, бюджетний пристрій оснастили модулем NFC, ємким акумулятором на 5 500 мАг, боковим сканером відбитка і виділеним аудіочіпом. А ще Armor X підійде тим, хто часто упускає свої гаджети, – йому не страшні падіння на бетон і перекидання по сходах. В доказ тестування смартфона на міцність показали на відео.

На відео виробник наочно продемонстрував міцність Ulefone Armor X. Пролетівши кілька сходових прольотів, він залишився неушкодженим, а при одному з ударів навіть відбив частину кам’яного щабля. Потім смартфон кидали на асфальт,  й після цього він залишився цілим.

Найчастіше захищені масові пристрої  мають технічні характеристики початкового рівня без будь-яких надмірностей. Але Ulefone вирішила оснастити бюджетний Armor X сучасною начинкою, достатньої для будь-яких повсякденних завдань, будь то листування в месенджерах, використання браузера, соціальні мережі або навігація. Він отримав 5,5-дюймовий дисплей зі співвідношенням сторін 18: 9 і дозволом 1440×720 пікселів, чотирьохядерний процесор MediaTek MT6739, 2 ГБ оперативної пам’яті і вбудований накопичувач на 16 ГБ з можливістю розширення. За запевненням виробника, ємного акумулятора на 5 500 мАг вистачить на пару днів роботи далеко від розетки. Смартфон підтримує швидку дротову зарядку потужністю 10 Вт і бездротову по поширеному стандарту Qi.

Подвійна основна камера з роздільною здатністю 13 Мп підтримує портретний режим з розмиванням заднього фону. Приємним бонусом для прослуховування музики  є наявність виділений аудіочіп AW8736 і гучний динамік. Для зручності в Armor X реалізовано два способи розблокування: сканер відбитків пальців на правій грані і функція сканування осіби. Також корисною опцією є модуль NFC, що дозволяє за допомогою апарату оплачувати покупки через Google Pay.

Крім ударостійкого корпусу девайс повністю захищений від води за стандартом IP68. За запевненням виробника, смартфон здатний пробути на глибині до півтора метра протягом 1,5 години. Крім того, він може працювати при температурі від -40 до +80 ° C.

В офіційному магазині виробника на AliExpress новинка коштує менше 126$. Ціна актуальна на дату виходу публікації.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.