Правильне живлення: заряджаємо 10 гаджетів від однієї розетки

В епоху технологій зростає не тільки продуктивність, але і кількість розумних пристроїв в руках користувачів. Смартфон, планшет, бездротові навушники, фітнес-браслет і навіть портативна консоль – ось далеко не повний список популярних гаджетів. Коли кількість зарядников цього технопарку перевищить кількість розеток в будинку, доведеться записувати стражденних в чергу. Або вигадати щось краще. Що саме – зараз розповімо.

К-к-комбо!

Якщо в руках девайсів більше, ніж розеток в трійнику, зверніть увагу на Orico CSE-4U . Чотири порти USB Type-A дозволять зарядити стільки ж смартфонів одночасно. Або планшетів – інтелектуальна технологія швидкої зарядки Super Charge на льоту визначить, що саме підключено, і виставить потрібну силу струму. Сумарна потужність зарядки становить 8 A, на один порт може подаватися до 2,4 A – навіть ненажерливому iPad’у підійде.

На відміну від звичного подовжувача, універсальна USB-зарядка багато місця не займе: її без проблем можна закріпити як на столі, так і під ним. Знімний кабель полегшить планове прибирання, а завдяки трьом кольорам корпусу (чорний, білий і рожевий) вийде органічно вписати ЗУ в інтер’єр. Передбачена в CSE-4U і захист від стрибків напруги і короткого замикання.

І цілого трійника мало

Буває і так, що невелика площа кімнати не дає розкидатися проводами. Щоб не запинатися про них на кожному кроці, варто придивитися до Orico DCW-4U . Зарядний пристрій підключається безпосередньо до розетки, але займає зовсім небагато місця, на відміну від трійника.  Використовуються все ті ж USB-порти, так що дивитися на те, як стирчать під химерними кутами кабелі не доведеться.

Загальна вихідна потужність DCW-4U – 30 Вт. Підтримується одночасна зарядка чотирьох апаратів, в сумі видають не більше 8 А вихідного струму. Для повсякденного сценарію використання цього буде достатньо: не у кожного гаджетомана знайдеться п’ять вилок на одну розетку.

Сім раз заряди

Але як бути, якщо все ж знайдеться? Та й ноутбук від USB живити вийде, а на акумулятор розраховувати доводиться не завжди. Уникнути непотрібної біганини і зайвих маніпуляцій з проводкою допоможе Orico ODC-2A5U . Мережевий фільтр поєднує дві універсальні евророзетки з п’ятьма гніздами USB Type-A. Такого комбо вистачить із запасом на всі випадки життя.

При необхідності вийде підключити і щось могутніше лептопа: робоче навантаження для розеток становить значні 2500 Вт. Інша фішка ODC-2A5U – можливість використання в якості підставки для смартпеда або планшета. Можна просто підчепити провід до USB і дивитися серіали онлайн, не відволікаючись на відсотки, що залишилися заряду.

У великій родині смартфонами не клацають

Зі збільшенням кількості користувачів на одній житлоплощі проблема вільної розетки загострюється. Щоб кімната не перетворилася на поле бою  зарядних пристроїв, зверніться до Orico DUK-10P . Потужності вистачить на цілих десять гаджетів, включаючи вимогливі до сили струму планшети. А якщо сім’я трохи менше, підійде Orico DUK-5P  на п’ять девайсів.

На корпусі зарядної станції є ряд вертикальних підставок, щоб весь «зоопарк” не розповзався по кімнаті. І система охолодження, щоб не перегрівався. Додатково передбачена кнопка відключення живлення, за рахунок неї вдасться скоротити кількість метушні з проводами до мінімуму.

зарядка всевладдя

При наявності повноцінного робочого столу, на якому системний блок співіснує з купою периферії, двома шнурами харчування на 220 вольт не обійтися. Трьома теж. На допомогу поспішає Orico HPC-8A5U : восьми розеток в комбінації з п’ятьма портами USB Type-A буде досить навіть для невеликого офісу. Десктоп, монітор, принтер і навіть акустика – чотирьох кіловат вистачить усім.

Захист від перегріву, стрибків напруги і коротких замикань дозволить не турбуватися навіть при повному навантаженні мережевого адаптера. Для гаджетів, що підключаються через USB, передбачена інтелектуальна зарядка: вихідний струм для смартфона або планшета буде підібраний автоматично.

Гаджети бувають різні

Коли пристроїв багато, а місця мало, мимоволі доводиться шукати вихід із ситуації. Невеликий комп’ютерний стіл швидко виявляється завалений девайсами. Але навіть якщо мережевий фільтр втиканий вилками зарядників, за вільну розетку б’ються смартфон з принтером, а HPC-8A5U поставити нікуди – рішення є.

Компактний мережевий фільтр Orico OSJ-4A5U  оснащений чотирма розетками та п’ятьма USB-гніздами. Місця такий агрегат багато не займе, зате до нього можна вільно підключити все, що необхідно: від системника з периферією до електронної книги. Підтримка швидкої зарядки і автоматичної настройки сили струму дозволить не замислюватися про сумісність девайсів з зарядником.

Гаджети поступово витісняють звичні «аналогові» предмети з повсякденного життя. Книги стають електронними, годинник розумними, навушники бездротовими, а смартфони здатні навіть замінити пульт дистанційного керування. З цим можна тільки змиритися – прогрес не зупинити. А супутні йому складності на кшталт браку розеток вирішити неважко, потрібно всього лише вибрати правильне зарядний пристрій. Зробити це можна на  офіційному сайті ORICO .

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.