Гаджети, що врятують Вас від холодів та негоди

Літо знову закінчилося неймовірно швидко, поступившись місцем холодній та дошовій осені. Утім, зігрітися під час негоди можна не тільки за допомогою вовняних шкарпеток, а й сучасних гаджетів. Розумні чашки і технологічні парасолі – всього лише мала частина того, що можна знайти на просторах інтернету. Рендомно було зібрано кілька корисних гаджетів, які не дадуть замерзнути, і допоможуть з комфортом дочекатись наступного літа.

Накидка на сидіння автомобіля

Далеко не в усіх автомобілях сидіння оснащені підігрівом, але, щоб не захворіти, потрібно тримати в теплі усі частини тіла. На JD можна придбати недорогі накидки на автомобільні сидіння, які працюють від прикурювача, і не дадуть Вам замерзнути із настанням холодів. Управління гаджетом здійснюється за допомогою невеликого зовнішнього пульта.

Кружка-термос

Кружка-термос – незамінна в побуті річ, що дозволяє зберігати тепло чаю або кави протягом тривалого періоду. Компанія SmartShow зробила навіть таку буденну річ розумною. Кружка не тільки зберігає температуру рідини всередині, але й показує її на невеликому зовнішньому дисплеї після натискання на кнопку. Завдяки цьому Ви точно будете знати, чи можна  вже випити напій  або ж його варто остудити, щоб не обпектися. Також, це дозволить правильно заварювати чай, адже, кожній людині потрібна своя температура. На додаток SmartShow нагадує, коли потрібно випити воду для підтримки потрібної кількості рідини в організмі.

парасолька Xiaomi

Від парасольки багато чого не очікуєш, але, навіть тут сучасні технології можуть Вас здивувати. Наприклад, у парасольці від компанії Xiaomi використовується тканина Fonewer, що має малу вагу і п’яту ступінь захисту від води – навіть після сильного дощу досить просто струснути парасольку, щоб прибрати з неї всі краплі. Крім того, ця тканина не пропускає сонячне світло, захищаючи від ультрафіолетових променів. Управління здійснюється за допомогою однієї кнопки на ергономічній ручці циліндричної форми. У ній реалізована система антивіддачі, що усуває удари і поштовхи під час закриття парасольки.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.