Xiaomi встановила неймовірно шокуючий рекорд

Китайська корпорація Xiaomi з кожним роком створює все більш цікаві в усіх відношеннях мобільні пристрої, які отримують передове технічне оснащення, сучасний зовнішній вигляд, якісне програмне забезпечення і звичайно ж доступні цінники. Сьогодні, 30 серпня 2018 року, даний виробник електроніки зумів встановити неймовірний шокуючий рекорд, який вразив не тільки всіх оточуючих, а й його самого.

Зокрема, компанія Xiaomi в своєму офіційному акаунті в соцмережі Twitter заявила про те, що вся перша партія смартфона Pocophone F1 була розпродана менше ніж за 5 хвилин, в результаті чого за такий короткий проміжок часу китайська корпорація зуміла заробити 28 млн доларів. Важливо зауважити, що це не прибуток, а саме оборот грошових коштів, які виробник отримає від продажу своїх телефонів.

Йдеться про продажі в рамках онлайн-магазину Flipkart, що в Індії. Даних про продажі телефону Pocophone F1 по всьому світу поки що немає. За інформацією від представників даного магазину, це найбільша і швидкий продаж за всю його історію, тобто індуси буквально збожеволіли від новинки, що і призвело до приголомшуючого з їх боку попиту. За даними аналітиків, менш ніж за 300 секунд компанія зуміла продати в регіоні понад 68 965 мобільних пристроїв.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.