Чого чекати від вересневої презентації Apple?

Увечері 30 серпня Apple призначила дату осінньої презентації – вона відбудеться 12 вересня в Театрі імені Стіва Джобса в кампусі Apple Park. Ми згадали всі чутки, повідомлення аналітиків і особисті припущення про нові продукти компанії, і вирішили зібрати всю інформацію в один матеріал. А новинок очікується дуже багато.

iPhone

Як і в минулому році, компанія покаже три моделі iPhone, але в цей раз вони будуть сильно схожі. Вийде оновлений iPhone X з OLED-дисплеєм 5.8 дюйма, його 6.5-дюймова Plus-версія і здешевлений варіант з LCD-екраном 6.1 дюйма і одинарною основною камерою.

 Флагманські моделі iPhone X і iPhone X Plus отримають новий процесор Apple A12, підтримку стилуса Apple Pencil і Face ID другого покоління, а LCD-моделі дістанеться Apple A10 Fusion, екран без 3D Touch і корпуси з декількох яскравих забарвлень. Також є чутки про те, що «бюджетний» iPhone буде випущений в двох модифікаціях: перша оснащена слотом для однієї SIM-карти і надійде в продаж по всьому світу, а в другу можна встановити дві SIM-карти, і придбати її тільки в Китаї.

Згідно з оцінками аналітиків, оновлений iPhone X компанія оцінить від 899 до 949 доларів, iPhone X Plus – від 999 доларів, і iPhone з LCD-дисплеєм – від 699 до 749 доларів.

iPad Pro

З чуток, в цьому році Apple серйозно оновить поточне покоління iPad Pro з дисплеями 10.5 і 12.9 дюйма. Планшети отримають більш тонкі рамки, позбудуться кнопки «Home», обзаведуться сканером обличчя Face ID і новим контактним майданчиком Smart Connector, яка переїхала на нижній торець.

Планшети отримають процесор Apple A12, по 4 ГБ оперативної пам’яті і до 512 ГБ призначеного для користувача простору. Має вийти круто!

Apple Watch

Четверте покоління смарт-годин Apple отримає дисплеї більшої діагоналі: замість існуючих 38- і 42-міліметрових варіантів з’являться моделі з матрицею на 40 і 45 міліметрів, розмір корпусу при цьому залишиться тим самим.

Також є ймовірність того, що компанія змінить форму кріплення для ремінців, через що до них не можна буде приєднати аксесуари від попередніх моделей. Але ж у декого вже зібралися цілі колекції різних ремінців і браслетів, які доведеться викинути або комусь віддати.

Mac mini

Mac mini стане продуктивніше і подорожчає. Комп’ютер перестане сприйматися як приставки для телевізора – це місце займає Apple TV. Останній раз Mac mini отримував великий апгрейд в 2014 році, але компанія вирішила про нього не забувати. На жаль, інформації про технічні характеристики новинки в мережі немає.

MacBook

Apple готується до випуску нового ноутбука – спадкоємця морально застарілої моделі MacBook Air. Пристрій отримає Retina-дисплей 13.3 дюйма з роздільною здатністю 2560 х 1600 пікселів, 8 або 16 ГБ оперативної пам’яті і торішній процесор Intel Kaby Lake-R, виконаний по 14-нанометровим технологічним процесом. 

Вартість новинки складе від 999 до 1200 доларів в залежності від модифікації. Швидше за все, разом з початком продажів цієї новинки Apple назавжди «поховає» MacBook Air.

AirPods і AirPower

Представлена в минулому році бездротова зарядка AirPower повинна почати продаватися до кінця цього року – про це компанія оголосить на презентації і нарешті назве її вартість. Передбачається, що вона буде продаватися за 229 доларів.

Крім кейса для AirPods з бездротовою зарядкою компанія може представити і оновлену гарнітуру. AirPods 2.0 отримають збільшений час автономної роботи, покращене звучання і дальність дії.

iOS 12, watchOS 5, macOS 10.14 і tvOS 12

Звичайно, крім залізних новинок, Apple випустить фінальні версії своїх операційних систем для мобільних пристроїв , комп’ютерів , смарт-годин і ТБ-приставок . Оновлення отримає і HomePod, але про нього інформації не було.

***

Що з цього правда, а що ні – стане відомо лише на презентації. Як і завжди ми будемо стежити за ходом заходу, оперативно розповімо про представлені новинки, дату виходу і їх вартості. Слідкуйте за новинами!

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.