Новий флагманський смартфон Sony Xperia XZ3: бездоганний дизайн і цілковите занурення в світ відеорозваг

Новий флагманський смартфон Sony Xperia XZ3: бездоганний дизайн і цілковите занурення в світ відеорозваг

 

  • Чудовий шестидюймовий OLED-дисплей формату 18:9 з роздільною здатністю QHD+ і підтримкою HDR, в основі якого лежать визнані OLED-технології Sony BRAVIA®, що забезпечують чітке зображення і приголомшливу передачу кольорів
  • Зігнуте 3D-скло OLED-дисплея плавно переходить в тонкий корпус, завдяки чому смартфон відмінно лежить в руці
  • Інтерфейс Side sense передбачає, які програми вам можуть знадобитися в даний момент, і зручно розміщує їх для швидкого доступу
  • Ви ніколи не втратите момент для знімання – штучний інтелект запустить додаток камери, якщо ви просто піднімете смартфон горизонтально
  • В основній камері Motion Eye™ 19 МП і фронтальної камери 13 МП використовуються унікальні технології, в тому числі запис 4K HDR відео, cуперсповільнена зйомка Full HD зі швидкістю 960 кадрів в секунду і поліпшена версія 3D Creator з підтримкою емоцій.

 

Берлін, конференція IFA, 30 серпня 2018 року – Компанія Sony Mobile Communications (Sony Mobile) оголошує про випуск нового флагманського смартфона Xperia XZ3. Пристрій став наступним кроком в еволюції технічних і дизайнерських рішень Sony Mobile, а також об’єднав в собі колосальний досвід компанії в області телевізійної, аудіо-, фото- й ігрової техніки.  «Наш новий флагманський смартфон XZ3 відрізняється не тільки чудовим дизайном, але й сучасними аудіо- та відеотехнологіями Sony. Завдяки їм ви зможете насолоджуватися високоякісним контентом в тому вигляді, в якому він був створений. Це дійсно повне занурення в світ розваг у ваших руках», – стверджує Хідеюкі Фурумі (Hideyuki Furumi), виконавчий віце-президент і голова відділу продажів і маркетингу Sony Mobile Communications.

Цілковите занурення: побачити, почути та відчути більше

Смартфон Xperia XZ3 має 6″ QHD+ HDR OLED-дисплей. У ньому використовуються визнані OLED-технології Sony BRAVIA®, завдяки яким передається вся глибина чорного кольору, а також забезпечується висока контрастність, чіткість і реалістичність зображення. Це дозволить вам по-новому поглянути на улюблені фільми й інший відеоконтент. Удосконалена технологія X-Reality™ для мобільних пристроїв покращує відтворення відео з роздільною здатністю SDR (Standard Dynamic Range) практично до рівня HDR (High Dynamic Range), тому навіть при онлайн перегляді фільми будуть відтворюватися в більш високій здатності, з розширеним діапазоном кольору і поліпшеною контрастністю.

Для підсилення ефекту занурення інженери Xperia перейняли досвід Sony в області аудіо технологій преміум-класу. Динаміки S-Force Front Surround Sound стали на 20% потужніше, ніж у попередньої моделі. Технологія Hi-Res Audio дозволяє слухати музику в тій якості, у який її створили автори, а технологія DSEE HX покращує якість стислих музичних файлів практично до рівня Hi-Res Audio. Кодек LDAC забезпечує високу якість звуку в бездротових навушниках або колонках. Завдяки унікальній Dynamic Vibration System ваші враження від музики, фільмів та ігор стануть ще сильніше – ви зможете відчути, як події, що відбуваються на екрані оживають в ваших руках.

Бездоганний дизайн і інтуїтивно зрозумілий інтерфейс
Вигнуте 3D-скло плавно переходить у корпус пристрою, створюючи стильний і елегантний безрамковий дизайн, і малює гарні відбиття і відблиски під будь-якими кутами. Безрамкова конструкція дисплея зі співвідношенням сторін 18:9 дозволяє Xperia XZ3 зручно лежати в руках. Алюмінієва рама товщиною 3 мм, скло Corning® Gorilla® Glass 5 і сертифікований захист від вологи класу IP65/IP68 надійно захищають смартфон, не порушуючи цілісності дизайну. Більш того, Xperia XZ3 буде доступний у чотирьох приголомшливих кольорах, які зможуть підкреслити ваш індивідуальний стиль: Чорний, Біле Срібло, Смарагдово-зелений і Бордо.

 

У смартфоні XZ3 використовується новий простий в освоєнні інтерфейс Side sense. Його штучний інтелект розміщує необхідні вам в даний момент додатки найбільш зручним чином. Все, що потрібно зробити, – це двічі торкнутися будь-якої бічної поверхні Xperia XZ3. Тоді інтерфейс вгадає, якими додатками ви хотіли б зараз скористатися, і зручно розташує їх на дисплеї. Вам більше не знадобиться листати екрани в їх пошуках. Крім того, з Side sense ви зможете без зусиль працювати зі смартфоном однією рукою.

Поліпшена камера Motion Eye™ і штучний інтелект

У Xperia XZ3 додана функція інтелектуального запуску камери: ШІ вмить вмикає її, коли ви піднімаєте смартфон у горизонтальному положенні. Завдяки цьому ви не проґавите жодного цікавого кадру. Функція інтелектуального запуску та інші розумні технології, такі як режим Superior Auto, предиктивний автофокус і розпізнавання посмішки, дозволяють отримати відмінні знімки на основну камеру з роздільною здатністю в 19 мегапікселів. Також пристрій вміє записувати відео в форматі 4K HDR і в режимі cуперсповільненої зйомки в Full HD зі швидкістю 960 кадрів в секунду.

Також в Xperia XZ3 встановлена краща в своєму класі 13-мегапіксельна фронтальна камера. Вона дозволяє робити селфі в портретному режимі із застосуванням ефектів Beauty і боке для креативних знімків. Ці можливості доповнює вдосконалена версія 3D Creator, за допомогою якої ви зможете додати емоції до 3D-моделей, створеним основною або фронтальною камерою.  

 

Висока продуктивність

Смартфон XZ3 оснащений новітнім процесором Qualcomm® Snapdragon™ 845, що дозволяє інтернет-з’єднанню досягати рекордної швидкості – 1,2 Гбіт/с. Ви зможете зануритися в світ розважального контенту на весь день завдяки таким функціям акумулятора, як Smart Stamina, режим STAMINA, а також Battery Care і технологія адаптивної зарядки Qnovo Adaptive Charging, які допомагають економно використовувати заряд акумулятора і продовжують термін його служби.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.