HTC представила середнячок U12 Lite з подвійною камерою і класними дизайном

У нульовий день виставки IFA 2018 компанія HTC представила смартфон U12 Life. Апарат відноситься до середнього класу, має цікавий дизайн, NFC-чіп для безконтактних платежів і стоїть 349 євро.

Незважаючи на скляний блиск корпусу, він цілком виконаний з пластика. Смартфону дістався 6-дюймовий Full HD + IPS-дисплей, подвійна основна камера з модулів на 16 і 5 мегапікселів, процесор Snapdragon 636 і сканер відбитків пальців на задній панелі. На вибір доступні модифікації з 4 або 6 ГБ оперативної пам’яті і 64 або 128 ГБ призначеного для користувача простору. Ємність акумулятора – 3600 мАг.

Фронтальної камері дістався 13-мегапіксельний сенсор з апертурою f / 2.0, є порт USB Type-C і роз’єм 3.5-мм для підключення навушників. За роботу пристрою відповідає операційна система Android 8.1 Oreo з фірмовою оболонкою HTC Sense.

Смартфон доступний в двох кольорах – Moonlight Blue (блакитний) і Twilight Purple (пурпурний). Продажі в Європі почнуться у вересні цього року, а пізніше новинка з’явиться в Україні.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.