Instagram видаватиме всім «галочки» (значок веріфіцированного аккаунта)

Соціальна мережа Instagram оголосила про введення трьох нових функцій, покликаних підвищити безпеку акаунтів користувачів і сервісу в цілому. Вони з’являться протягом найближчих тижнів.

У додатку з’явиться меню «Про цей обліковий запису», яке повідомить, коли і в якій країні був зареєстрований аккаунт користувача, його останні нікнейми за рік і поточні рекламні кампанії в Instagram, що проводяться цим обліковим записом. Спочатку функція з’явиться лише у профілів з великою кількістю підписників, пізніше – у всіх.

Instagram вводить механізм отримання «галочки» – значка веріфіцированного аккаунта. Для підтвердження автентичності, доведеться вказати реальне повне ім’я, а також знімок засвідчує особу.

Нарешті, користувачі зможуть використовувати сторонні програми-аутенфікатори для входу в обліковий запис Instagram. Якщо зараз двухфакторная аутенфікація доступна лише через SMS, то незабаром з’явиться варіант з сервісами на зразок Authy і Google Authenticator. Про розробку цієї функції стало відомо в липні.

Facebook і Instagram також отримають меню зі статистикою проведеного в сервісах часу і обмеження використання.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.