Офіційні зображення Honor 8X Max розповіли про дизайн вбивці Xiaomi Mi Max 3

На 5 вересня у Honor запланована прем’єра смартфонів Honor 8X і Honor 8X Max, а також фітнес-браслета четвертого покоління. Якщо про перший з мобільників нічого не говорять, то ось його збільшена версія в центрі уваги. Вона стане претендувати на звання кращого планшетофона 2018 року і готується відбирати покупців у Xiaomi Mi Max 3. Сьогодні на сайті виробника з’явилися прес-зображення новинки, що демонструють її дизайн і ряд особливостей.

У плані дизайну Honor 8X Max – облагороджений як Huawei P20 з приємним оку дизайном і невеликим поліпшенням. Тут відмовилися від повноцінного вирізу на манер iPhone X, віддавши перевагу невеликої каплевидной виїмці. Сканер відбитків пальців відправили на задню панель, а на місце, що звільнилося на лицьовій стороні трохи «натягнули» дисплей і не забули про логотип. Honor 8X Max з 7,12-дюймовою матрицею отримав модний в цьому сезоні скляний корпус і подвійну основну камеру.

Сам виробник позиціонує смартфон як «портативний театр» і це явне бажання запропонувати мультимедійний центр для розважального контенту. Крім величезного дисплея, що володіє фільтром синього кольору, апарат отримав стреодінамікі з підтримкою Dolby Atmos. Новинка вийде в двох конфігураціях пам’яті 4/64 Гб і 4/128 Гб, а також на вибір синій, чорний і червоний кольори. Товщина корпусу склала 8,13 мм і важить апарат значні 210 грам, що й не дивно на тлі прогнозів про наявність батарейки на 4900мАч. А ще Honor 8X Max отримав швидку зарядку 9V / 3A і є 3,5 мм аудіоджек.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.