Анонс Oppo Realme 2: найдешевший смартфон на ринку з монобровою

Трохи більше трьох місяців тому компанія Oppo представила смартфон Oppo Realme 1, який став першим представником нової лінійки, орієнтованої на молоду аудиторію.

Сьогодні був анонсований смартфон Oppo Realme 2, який отримав збільшений дисплей, сканер відбитків пальців, здвоєну камеру і акумулятор більшої ємності. За версію з 3 ГБ оперативної пам’яті і 32 ГБ флеш-пам’яті просять 110 євро, а версія з 4 ГБ ОЗУ і 64 ГБ флеш-пам’яті обійдеться в 130 євро.

Oppo Realme 2 по всім параметрам перевершує попередника.
Смартфон оснащений дисплеєм діагоналлю 6,2 дюйма з вирізом дозволом 1520 х 720 пікселів. Ємність акумулятора збільшилася на 24% до 4230 мА • год. Система AI Power Manager дозволяє ефективно використовувати заряд акумулятора, якого вистачає на 44 години розмов, 18 годин прослуховування музики і 10 годин ігор.

Смартфон отримав здвоєну камеру з датчиками зображення роздільною здатністю 13 і 2 Мп, тоді як в оригіналу була одинарна камера. Фронтальна камера роздільною здатністю 8 Мп підтримує функцію Face Unlock. Сканер відбитків пальців, якого не було у оригіналу, знаходиться на задній панелі.

Як однокристальної системи виступає Snapdragon 450, смартфон працює під управлінням Android 8.1 but з оболонкою ColorOS 5.1

Джерело Prostotech

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.