Xiaomi випустила фінальну операційну систему MIUI 10

З початку червня нинішнього року компанія Xiaomi займається тестуванням операційної системи MIUI 10, яку вже можуть завантажити і встановити у вигляді бета-версії власники більшості мобільних пристрої бренду. Сьогодні, 27 серпня 2018 року, трапився реліз фінальної стабільної збірки нової ОС. За словами розробників, вона не містить в собі ніяких помилок, багів і недоліків, тому її можна сміливо встановлювати.

Перші користувачі вже почали отримувати фінальний білд прошивки MIUI 10, який містить в собі серпневе оновлення системи безпеки від Google. Ті власники телефонів Xiaomi, які брали участь в програмі бета-тестування, можуть встановити апдейт до остаточної стабільної збірки «по повітрю». В такому випадку доведеться завантажити близько 600 МБ даних, тому найкраще використовувати підключення до мережі через Wi-Fi.

В даний час єдиним телефоном, для якого випустили фінальну версію операційної системи MIUI 10 (China Stable ROM), є Xiaomi Mi 6, тобто торішній флагман, в основі якого лежить чіп Snapdragon 835. Чому китайська корпорація вирішила оновити саме його до самого нового ПО першим – невідомо. Втім, це не так важливо, тому як вже в найближчі дні нова операційна система на базі Android 8.1 Oreo повинна стати доступна власникам інших моделей телефонів компанії.

Прошивка MIUI 10 не містить в собі ніяких значних відмінностей від MIUI 9 з точки зору функціональних можливостей, тому як розробники в ній вирішили зробити упор на підвищення швидкості роботи, збільшення автономності та посилення системи захисту. За рахунок цього скоротилося час запуску додатків і включення телефонів, а також підвищилася загальна стабільність всієї системи. Крім того, розробники злегка відновили зовнішній вигляд і інтерфейс прошивки, зробивши їх більш адаптованими під телефони з екранами 18: 9.

 

Джерело akket

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.