Xiaomi випустила пральну машину Viomi з керуванням зі смартфона

Компанія Xiaomi крім смартфонів ще дуже багато продукції, в тому числі техніку для будинку. Звичайно компанія Xiaomi випускає багато продукції під іншими брендами такими як Mijia. Але велику побутову техніку в основному випускає під брендом Viomi. У Viomi є дуже багато різної продукції для дому та кухні. І компанія намагається техніку випускати зі смарт функціями. У Viomi є розумні холодильники і навіть розумний нагрівач води.

Тепер прийшов час наділити інтелектом і пральну машину. Нова пральна машина Viomi Internet Wash Machine має традиційний форм-фактор для пральних машин, і за зовнішнім виглядом мало чим відрізняється від тих що у нас стоять в будинках.

У Viomi Internet Wash Machine є барабан на 8 кг і віджимання на 1200 об.в хв. І за заявою виробника навіть при віджиманні машинку практично не чутно. Ну перейдемо до розумних функцій. Як і звичайна машинка Viomi Internet Wash Machine може управлятися з інформаційної панелі на самій машинці, але по скільки вона розумна їй можна управляти і зі смартфона. За допомогою спеціального додатку можна управляти машиною.

Крім управління ще можна отримувати повідомлення від машини про те що прання закінчилася тощо. Дане чудо має надійти в продаж 28 серпня. А вартість чудо машинки трохи більше 200 $.

Джерело Prostotech

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.