RED показала, як виглядає фінальна версія «голографічного» Hydrogen One

Напередодні релізу «голографічного» смартфона Hydrogen One компанія RED опублікувала офіційні прес-рендери пристрою. Як і повідомляли журналісти The Verge на початку цього року, апарат отримав подвійну камеру і дуже громіздкий корпус з зазубреними гранями.

Hydrogen One оснащений стереодинаміками, розміщеними на передній панелі, портом USB Type-C для зарядки, 3.5-мм роз’ємом для навушників, а також контактною площадкою для підключення фірмових аксесуарів. Крім того, судячи з наданих зображень, влаштуванню дісталася подвійна фронтальна камера з системою розпізнавання особи.

Новинка отримала торішній процесор Qualcomm Snapdragon 835, 6 ГБ оперативної пам’яті і дисплей з підтримкою відтворення голограм, 2D і 3D-відео, а також AR, VR і MR-контенту, який можна побачити без спеціальних окулярів. Повідомляється, що у користувачів буде можливість установки змінних лінз від Canon, Fujifilm, Nikon, Leica і інших виробників.

 

Суть роботи «голографічного» екрану полягає в проектуванні 3D-об’єктів, на яке користувач зможе дивитися під різними кутами, що призводить до ілюзії «тривимірного зображення». Технологія працює завдяки шару наноструктур, доданих в ЖК-матрицю, який підсвічує зображення зсередини. Наприклад, карта міста на такому екрані буде виглядати реалістично: з об’ємними будівлями і різними об’єктами.

Попередньо замовити смартфони користувачі отримають перші екземпляри 9 жовтня, а 2 листопада почнуться відкриті продажу у американських операторів. Модель в алюмінієвому корпусі коштує $ 1195, а в титановому – $ 1595 .

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.