Представлені дрони DJI Mavic 2 Pro і Mavic 2 Zoom – з оптикою Hasselblad і зум-об’єктивом

Компанія DJI представила на заході в Нью-Йорку в другому поколінні квадрокоптера Mavic – Mavic 2 Pro і Mavic 2 Zoom. Новинки є наступниками Mavic Pro і відрізняються один від одного тільки оптикою.

Mavic 2 Pro оснащений камерою Hasselblad L1D-20c з дюймовою матрицею CMOS дозволом 20 Мп. Вона здатна записувати 4K HDR-відео з бітрейтом до 100 МБ / сек, підтримує 10-бітний колірний профіль Dlog-M з розширеним динамічним діапазоном і має регульований апертуру f / 2.8-f / 11.

Mavic 2 Zoom отримав камеру власної розробки з CMOS-матрицею 1 / 2.3 дюйма і роздільною здатністю 12 Мп. Вона підтримує чотириразовий гібридний і дворазовий оптичний зум з фокусною відстанню 24-48 мм, вміє робити 48-мегапіксельні знімки, а також записувати 4K-відео з кінематографічним спецефектом Dolly Zoom.

У порівнянні з Mavic Pro в представлені новинки встановлена ​​вдосконалена технологія автопілота APAS, яка допомагає обходити перешкоди. Алгоритми ActiveTrack 2.0 навчилася краще стежити за рухомими об’єктами і ухилятися від зіткнень, а також прогнозувати траєкторію руху перешкоджає об’єкта на випадок тимчасової втрати його з поля зору. Функція буде працювати навіть при максимальній швидкості дрона.

Mavic 2 Pro і Zoom стали першими квадрокоптера, які оснащені всеспрямованим машинним зором: на них встановлені фронтальна, нижня і тильна стереокамери, інфрачервоні датчики висоти з підсвічуванням, бічні сенсори дистанції і верхні інфрачервоні датчики. Останні допоможуть безпечно пролітати під арками і мостами, а також знімати в приміщеннях.

Обидва дрона отримали нові двигуни, розроблені інженерами DJI, вдосконалені гвинти і корпус, який став більш легким і обтічним. Максимальна швидкість пристроїв зросла до 72 км / год, а час польоту на заряді одного акумулятора – до 31 хвилини. Крім того, значно скоротився і рівень шуму.

Дронь Mavic 2 надходять у продаж в Європі і США з сьогоднішнього дня. Версію з приставкою Pro можна придбати за 1449 доларів, Zoom – 1 249 доларів. З чуток, вартість пристроїв в Україні складе близько 49 000 гривень і 54300 гривень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.