Представлений Oppo R17 Pro з потрійною камерою і дисплейним сканером

На внутрішньому ринку Oppo продає одні з найцікавіших і топових своїх смартфонів, вважаючи за краще постачати для решти світу нудні і не найвдаліші моделі. Майже напевно не будуть на теренах пострадянського простору продаватися Oppo R17 і R17 Pro, але розповісти про них варто. Минулого тижня відбувся анонс Oppo R17, а сьогодні прийшов час знайомитися з Oppo R17 Pro.

Отже, за суму близько $ 623 користувач отримує в своє розпорядження смартфон, який повинен вразити публіку чіпом Snapdragon 710, стильним дизайном і, звичайно ж, потрійний камерою. Саме остання особливість змушує уважніше придивитися до новинки. На задній панелі встановили цілих три об’єктива. Основним став 12 Мп датчик з OIS і змінної діафрагмою f / 1.5-f / 2.4, аналогічно тому як пропонує флагман Samsung Galaxy S9. Допоміжний сенсор на 20 Мп зі світлосилою f / 2.6. Третім є модуль 3D TOF, який аналізує глибину розташування об’єкта. З його допомогою користувач зможе створювати 3D-знімки. Дозвіл фронтальної камери склало 25 Мп.

Oppo R17 Pro пропонує 6,4-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 2280х1080 точок і захищає його скло Gorilla Glass шостого покоління. Володіє новинка 8 Гб оперативки, флеш-модулем на 128 Гб, акумулятором ємністю 3700 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки Super VOOC, портом USB Type-C, дисплейним сканером відбитків пальців, модулем Bluetooth 5.0 і чіпом NFC. У комплекті зі смартфоном іде зарядний пристрій 10V / 5A, що дозволяє зарядити смартфон на 40% всього за 10 хвилин. Продажі Oppo R17 Pro стартують в Китаї в середині жовтня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.