Представлений ноутбук ASUS VivoBook S13 – огляд, характеристики, фото

Невеликий, але потужний.

Компанія ASUS представила новий компактний ноутбук VivoBook S13. Пристрій одержав 13-дюймовий дисплей з тонкими рамками NanoEdge, зручну клавіатуру і потужне апаратне забезпечення, якого вистачить для роботи і розваг.

Технічні характеристики
ASUS VivoBook S13 доступний в декількох модифікаціях і працює на базі процесорів Intel Core i3, Intel Core i5 або Intel Core i7. Максимальний підтримуваний об’єм оперативної пам’яті становить 16 ГБ, а ємність накопичувача – 128, 256 або 512 ГБ. Ноутбук також оснащений дискретною відеокартою NVIDIA GeForce MX150 з 2 ГБ пам’яті. На одному заряді пристрій працює до 12 годин, а до 60% здатне зарядитися за 49 хвилин. Операційна система – Windows 10 Домашнє або Windows 10 Pro.

13,3-дюймовий екран пристрою побудований на IPS-матриці. Він має хороші кути огляду і дозвіл 1920 x 1080 пікселів. Рамки з трьох сторін тонкі – дисплей займає 89% площі лицьової панелі.

VivoBook S13 оснащений портом USB-C і двома портами USB-A. Є HDMI, слот для карт пам’яті microSD і комбінований аудіороз’єм. За підключення по бездротових каналах відповідають модулі Wi-Fi 802.11ac і Bluetooth 4.2.

Клавіатура ноутбука зручна і оснащена підсвічуванням. Хід клавіш становить 1,4 мм, а кут нахилу – 2,5 градуса. ASUS VivoBook S13 отримав сканер відбитків пальців і підтримує технологію Windows Hello. Модель також непогано звучить – це заслуга технології SonicMaster.

Дизайн і зовнішній вигляд
Новий ноутбук ASUS виглядає стильно. На верхній кришці розміщений логотип виробника, а на бічних гранях – порти і роз’єми для підключення периферії. Кнопки клавіатури великі і зручні. Біля трекпада в центральній частині корпусу знаходиться сканер відбитків пальців.

Пристрій доступний в трьох кольорах: золотистому, рожевому і сріблястому. Габарити VivoBook S13 складають 305,76 x 196,3 x 17,9 мм, а вага – 1,2 кг.

Ціна і де купити
Детальна інформація про новий ASUS VivoBook S13 доступна на офіційному сайті виробника. Ми поки не знаємо, скільки буде коштувати пристрій і де в Україні його можна буде купити.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.