Google Pixel 3 XL в чорному кольорі помічений на реальних фотографіях

Компанія Google випускає одні з кращих смартфонів на ринку, але тримати їх в секреті до самого анонса не може або не хоче. Ми вже знаємо, що Google Pixel 3 XL стане новим флагманом і буде доступний в чорному і білому кольорах. Презентація намічена на початок четвертого кварталу поточного року. Незважаючи на це, білу версію смартфона вже неодноразово показували з усіх боків. А ось сьогодні в мережу витекли «живі» знімки Pixel 3 XL і в чорному кольорі.

Особливості Google Pixel 3 XL
Як бачимо, смартфон отримає великий дисплей з вирізом. За попередніми даними, його діагональ складе приблизно 6.7 дюйма. У «чубчик» розташуються два модуля фронтальної камери з роздільною здатністю 8 Мп + 8 Мп, решітка динаміка і декілька сенсорів. Поки що немає інформації щодо того, чи можна буде приховувати виріз, затемнивши рядок стану по обидва боки від нього, як це робиться в пристроях багатьох компаній. Внизу фронтальної панелі видно широкий підборіддя, який містить грати другого динаміка.

Ще на одній фотографії показали тильну частину Google Pixel 3 XL. Так, видно спалах і одинарну основну камера, дозвіл якої, за чутками, складе 12 Мп. Крім того, ззаду встановлений сканер відбитків пальців, але на знімку він закритий долонею. Відзначимо, що скляна вставка в чорній версії смартфона більш помітна, ніж у білому варіанті. Хоча можливо, справа виключно в ракурсі зйомки і грі світла.

Додамо, що Google Pixel 3 XL отримає OLED панель з дозволом Quad HD +, 4 Гб оперативної пам’яті, процесор Qualcomm Snapdragon 845, акумулятор на 3430 мАг, а обсяг вбудованого накопичувача складе 64 Гб. Можливо, будуть передбачені конфігурації з великими обсягами оперативної пам’яті і флеш-пам’яті. Вийде флагман з попередньо встановленою стокової версією операційної системи Android Pie. Очікується, що прес-конференція, присвячена анонсу нового покоління лінійки Pixel, пройде 4 жовтня, а в продаж смартфони надійдуть через місяць після офіційної презентації. З чуток, разом з двома флагманами американський гігант також представить ряд інших пристроїв, серед яких смарт-годинник Pixel Watch, цифровий медіаплеєр Chromecast і «розумний» дисплей Smart Display з голосовим асистентом Google Assistant.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.