LG запускає бездротові навушники з перекладачем і зовнішнім динаміком

Наступного тижня на виставці IFA в Берліні LG представить нові моделі бездротових навушників.

Навушники LG TONE Platinum SE є гарнітуру на шию з бездротовими навушниками, які пропонують тривалий час роботи батареї. У той же час версія LG TONE Ultra SE додає до гарнітурі зовнішній монофонический динамік, що дозволяє прослуховувати звук, спрямований вгору до вух таким чином, що не блокуються зовнішні звуки і користувач буде в курсі всього, що відбувається навколо.

Зовнішній динамік добре підходить для використання поза домом або в людних місцях, де ви не будете турбувати інших людей, але в той же час будете знати, якщо вони звернуться до вас. Це стало можливим завдяки використанню технології спрямованого звуку, яке випускає звук з гарнітури в строго в заданому напрямку.

Обидві моделі включають спеціальну кнопку, яку ви можете використовувати для запуску голосового помічника Google Assistant, при цьому не сказавши «ОК Google». Голосовий помічник може виконати команди, повідомити прогноз погоди, запускати потрібний трек або миттєво знайти будь-яку потрібну інформацію. Актуальність даної функції для наших користувачів зросла після того, як Google Assistant почав розуміти російську мову.

LG TONE Platinum SE – перша модель навушників LG, яка пропонує переклад в режимі реального часу завдяки інтеграції Google Перекладача. Проте, LG не є першою компанією, яка додала таку функцію – в торішньому Google Pixel Buds також є підтримка Google Перекладача.

Нові навушники LG будуть доступні в чорному, синьому і золотистому колірних варіантах.

Компанія поки не повідомила дані про ціни або дату запуску, але ми можемо дізнатися про них більше після старту виставки IFA 31 серпня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.