Logitech випустив вертикальну мишку MX Vertical

Logitech оголосила про запуск MX Vertical, найдосконалішої ергономічної миші компанії на сьогоднішній день.

MX Vertical поєднує ергономічні елементи дизайну з продуктивністю миші MX і скорочує навантаження на передпліччя і зап’ястя, що жодним чином не відображається на роботі пристрою.

Відповідно до недавнього опитування, до 12 відсотків користувачів комп’ютерів відчувають дискомфорт або біль при щоденному використанні звичайної миші і саме на цю групу споживачів і розрахований новий продукт. Logitech провів випробування десятків прототипів і варіантів дизайну, щоб придумати ідеальну форму, вагу і ковзання, що полегшує біль, але не перешкоджає використанню миші.

Вертикальна миша Logitech MX Vertical Mouse має 57-градусний вертикальний кут, що зменшує м’язову активність на 10 відсотків у порівнянні зі стандартною мишею.

При цьому рука користувача буде в такому ж становищі, як при рукостисканні. Logitech розробив миша з урахуванням різниці в розмірах руки і з застосуванням текстурированной гумової поверхні, що забезпечує ідеальне зчеплення з рукою користувача. Вбудована акумуляторна батарея ємністю 240 мАг забезпечує автономну роботу тривалістю до чотирьох місяців, а включена функція швидкої зарядки пропонує три години роботи на одній хвилині зарядки.

Миша отримала високоточний датчик з регульованою чутливістю в 4000 DPI, який скорочує рух руки в чотири рази в порівнянні зі стандартною мишею, через що рука втомлюється менше. Перемикач у верхній частині миші дозволяє легко регулювати швидкість і точність курсору від 400 до 4000 DPI, в той час як програмне забезпечення Logitech дозволяє провести подальшу настройку.

Функція Easy-Switch допомагає миші перемикатися між двома комп’ютерами без необхідності перепідключення, а програмне забезпечення Logitech Flow дозволяє копіювати і вставляти текст, зображення і файли між декількома машинами за допомогою MX Vertical.

Нова миша MX Vertical Mouse від Logitech доступна за попереднім замовленням на сайті компанії за ціною $ 99,99. На полиці роздрібних магазинів вертикальна миша надійде у вересні.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.