У смартфона Xiaomi Mi Mix 3 буде подвійна задня камера

Останнім часом компаніяXiaomi трохи зменшила свій запал, роблячи перерви між новими смартфонами все більш тривалими. Очікується, що вихід чергового наступника серії Mi Mix відбудеться 15 вересня. Нещодавно вже з’являвся офіційний тизер мобільного пристрою, який показав вузькі рамки в нижній частині дисплея. Сьогодні в соціальній мережі Weibo було помічено декілька зображень телефону, які підтвердили деякі припущення щодо дизайну Mi Mix 3.


Як видно на зображеннях, телефон, швидше за все, буде оснащений дисплеєм з дуже тонкими рамками. Відзначимо, що смартфони серії Xiaomi Mi Mix відрізняються  об’ємним «підборіддям», де зазвичай розміщується фронтальна камера. Оскільки фото не показало верхню частину Mi Mix 3, не можна підтвердити наявність спливаючій Фронталки. У смартфона, швидше за все, динаміки і порт USB-C будуть розміщені знизу. Ззаду фаблет дуже схожий на свого попередника з вертикально орієнтованої подвійною камерою в лівому верхньому кутку. Крім того, відсутність датчика відбитків пальців на задній панелі натякає на наявність вбудованого в дисплей сканера.

На жаль, джерело не розкрив ніякої іншої інформації про Xiaomi Mi Mix 3. Однак попередні витоки свідчать про те, що смартфон буде оснащений майже безрамковий AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2K. Передбачається поява процесора Snapdragon 845 SoC в парі з 8 ГБ оперативної пам’яті і 256 ГБ загального обсягу сховища. Спереду буде встановлена ​​20-мегапіксельна фронтальна камера, можлива підтримка бездротової зарядки Qi.

Передбачається, що Xiaomi Mi Mix 3 буде оцінений в 19 500 гривень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.