AliExpress анонсував тотальний розпродаж «Тиждень брендів»

І знову відмінна акція від Аліекспресс. Китайський інтернет-магазин AliExpress оголосив про запуск нової потужної розпродажі «Тиждень брендів». В рамках розпродажі на майданчику будуть зроблені знижки до 50% на величезну кількість товарів, в тому числі броньовану техніку. Крім знижок, в честь акції AliExpress роздаватиме купони, які допоможуть отримати додаткову знижку.

AliExpress анонсував чергову велику розпродаж «Тиждень брендів» на головній сторінці сайту. Розпродаж пройде в три етапи. На першому етапі з 20 по 27 серпня у покупців буде можливість отримати знижку попередньо, виконавши передзамовлення на товари, що цікавлять.

З 27 серпня по 30 серпня розпочнеться безпосередньо сама розпродаж. На багато товарів будуть встановлені значно зменшені ціни. Як зазначено на сторінці акції, максимальні знижки складуть 50%. По всій видимості, мова йде саме про «чесні» знижки.

Третій етап пройде 30 серпня. У цей день AliExpress зробить нові знижки на товари, які беруть участь у розпродажі. Чи будуть знижки останнього дня більше первинних не уточнюється.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.