Названо смартфони, які найдовше працюють від одного заряду батареї

Далеко не завжди буває так, що встановивши в той чи інший телефон акумуляторну батарею рекордної ємності мобільний пристрій зможе працювати вкрай багато на одному заряді. У розрахунок також слід брати діагональ екрану, енергоспоживання процесора, якість оптимізації програмного забезпечення, температуру навколишнього середовища, а також багато інших речей. Експерти з видання Phone Arena протестували в сумі понад дві сотні моделей мобільних пристроїв, визначивши найбільш автономні серед них.

У підсумку, журналісти назвали смартфони, які найдовше працюють від одного заряду батареї. Це моделі топового рівня, що володіють найбільш просунутими і ємними батареями. Телефоном з найбільшою автономністю є Apple iPhone 8 Plus, який від однієї повної зарядки працює цілих 10 годині 35 хвилин. На другому місці йде Google Pixel 2 XL з показником о 8 годині 67 хвилин. Трійку лідером замиває Samsung Galaxy Note 9, який зумів протриматися 8 годин 56 хвилин.

Потім йдуть Apple iPhone X (8 годин 41 хвилина), OnePlus 6 (8 годині 10 хвилин), Samsung Galaxy S9 + (8 годин 5 хвилин), Samsung Galaxy Note 8 (7 годин 50 хвилин) і LG G7 ThinQ, який показав найгірший результат з усіх лідерів ринку – 6 годин 32 хвилини, тобто від одного заряду він працює майже вдвічі менше, ніж більш доступний за ціною флагман «яблучної» корпорації. Всі мобільні пристрої тестувалися в однакових умовах і при використанні ідентичного програмного забезпечення.


Таким чином, як показує практика, анонсований нещодавно Samsung Galaxy Note 9 працює відчутно менше Apple iPhone 8 Plus, проте якщо порівнювати його з iPhone X, то він працює довше на кілька хвилин. Важливо розуміти, що при реальній експлуатації при повсякденному використанні час автономної роботи всіх телефонів з активованим екраном буде нижче, тому як на цей показник впливають занадто багато факторів, включаючи якість прийому сигналу в мережах 3G і 4G.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.