Google випустить новий Chromecast з підтримкою Bluetooth і пультом управління

Згідно з новою заявкою Федеральної комісії зв’язку США (FCC), Google планує опублікувати оновлену версію свого стрімінгового адаптера Chromecast, що підтримує Bluetooth, а також поліпшену бездротову мережу. Переглянута версія проходить під номером моделі NC2-6A5B.

Не варто очікувати, що Google принесе великі поновлення в новий Chromecast, таких як підтримка контенту HDR 4K, тому що у Google вже є більш дорогою Chromecast Ultra. Пристрій, швидше за все, буде виглядати так само, як і попередник і мати мінімальні зміни.

Компанія натякнула на плани по оновленню на початку цього року, коли повідомила FCC, що збирається додати в Chromecast повну підтримку Bluetooth. Чіп Bluetooth вже є на Chromecast поточного покоління, але він не був активований, з тих пір як Google вперше почав продавати пристрій в 2015 році.

Швидше за все, Bluetooth буде використовуватися для того, щоб запропонувати користувачам пульт дистанційного керування. Довгий час користувачі Chromecast скаржилися на відсутність окремого пульта, за допомогою якого можна було б управляти контентом.

Нова публікація, випущена в п’ятницю, також показала одне додаткове апаратне зміна: Google також налаштовує антену, щоб додати більше потужний Wi-Fi для з’єднань на частоті 5 ГГц.

На початку жовтня Google зазвичай проводить захід, який компанія використовує для представлення своїх нових смартфонів, а також інших пристроїв. Будь-яке оновлення Chromecast, ймовірно, залишиться в тіні іншого продукту, не кажучи про власне нових смартфонах Pixel: Google, як повідомляється, на своєму заході хоче запустити свій власний розумний дисплей.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.