OPPO R17 Pro стане доступною альтернативою Huawei P20 Pro і Samsung Galaxy S9

Минулого тижня китайський виробник OPPO показав два офіційних постера із зображенням своїх прийдешніх моделей R17 і R17 Pro. Завдяки цьому стало відомо, що старша з двох версій отримає потрійну основну камеру. Трохи пізніше компанія підтвердила, що в основній камері OPPO R17 Pro можна буде змінювати значення діафрагми, як це робиться в смартфонах Samsung Galaxy Note 9 і Galaxy S9 Plus. Сьогодні фірма з Піднебесної опублікувала відеотізер, в якому знову приділила увагу потрійний основній камері майбутньої новинки.

Особливості OPPO R17 Pro
Відео підтверджує, що всі три модулі тильній камери будуть встановлені вертикально по центру задньої панелі ближче до верхнього торця. Нижче ви можете побачити невелику світлодіодний спалах, а під нею – логотип компанії-виробника. Сканера відбитків пальців ззаду немає. Передбачається, що він буде розміщений під дисплеєм.

Роздільна здатність основної камери не уточнюється. Відомо, що стандартна модель серії отримала два сенсора на 16 Мп і 20 Мп. Можливо, вони ж будуть використані і в OPPO R17 Pro разом з ще одним датчиком зображення. У сонячний день значення світлосили складе f / 2.4, а при нестачі світла – f / 1.5. Очікується, що девайс буде здатний продемонструвати непогані фотоможливості в умовах недостатнього освітлення і посунути з трону Galaxy S9 Plus. Смартфон також отримає 25-мегапіксельну фронтальну камеру з апертурою f / 2.0, підтримкою портретного режиму, алгоритмів ІІ, а також різних фільтрів для Селфі.

Судячи з характеристик, OPPO R17 Pro може стати гідним камерофоном, а, можливо, навіть доступною альтернативою Samsung Galaxy S9 Plus і Huawei P20 Pro. Останній також має потрійну основну камеру. А ось повноцінним флагманом прийдешню новинку назвати не можна. Вона отримає процесор середнього класу Qualcomm Snapdragon 670, який був анонсований зовсім недавно. Нагадаємо, що нова SoC виявилася производительней, ніж встановлений в OPPO R15 Pro Snapdragon 660, але при цьому поступилася чіпу Snapdragon 710.

З інших характеристик виділимо 8 Гб оперативної пам’яті, 128 Гб вбудованої, а також 6.4-дюймовий AMOLED дисплей з роздільною здатністю 2280 х 1080 пікселів (Full HD +) і фірмовим каплевидним вирізом. Повідомляється, що захищена матриця буде загартованим склом Corning Gorilla Glass 6. OPPO R17 Pro також обзаведеться акумулятором на 3500 мАг і буде підтримувати швидку зарядку VOOC Flash Charge. Ще однією фішкою смартфона стане 3D-камера, принцип роботи якої буде заснований на імпульсної часопролітної технології (Time-of-Flight, ToF). Прес-конференція, присвячена презентації нової лінійки, відбудеться в Шанхаї 23 серпня. Орієнтовно, ціна OPPO R17 Pro складе приблизно $ 500.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.