Кращий смартфон Sony надійшов у продаж за шаленою ціною

Компанія Sony випускає хорошу надійну техніку, однак з її телефонами в останні роки щось явно не так. Вони на тлі конкурентів виглядають дуже погано, як по частині зовнішнього вигляду, так і в плані технічного оснащення. Втім, деякі люди все ж купують телефони від цього виробника, і сьогодні для всіх таких настав реальний свято, тому як в продаж надійшов кращий смартфон бренду, а саме – Sony Xperia XZ2 Premium Limited Edition.

На території України стартував продаж преміального мобільного пристрою від японського виробника, яке оснащено топовим технічним оснащенням. Всі українці, які куплять собі новинку до 13 вересня 2018 року включно, отримають в подарунок одну з чотирьох речей (визначається випадковим чином) – ігрову приставку PlayStation 4 Pro, 4K-телевізор KD-43XF8096, навушники з активним шумозаглушенням WH-1000XM2, або ж бездротову колонку SRS-X99.

Всі покупці новинки всередині коробки від телефону можуть знайти спеціальний сертифікат, що дозволяє пройти курси навчання зніманні на телефон з лінійки Xperia. Крім того, обіцяють сервісний пакет Expert Service з додатковою гарантією, який дозволяє протягом 12 місяців з дня покупки замінити дисплей на новий, навіть якщо він був розбитий з вини власника телефону. Також надається розширена гарантія, в рамках якої мобільний пристрій в сервісний центр безкоштовно відвезе кур’єр.

Мобільний пристрій в особі Sony Xperia XZ2 Premium Limited Edition оснащений 5,8-дюймовим екраном з роздільною здатністю 2160 на 3840 пікселів (4K) з підтримкою HDR, 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графікою Adreno 630, захисним склом Corning Gorilla Glass 5, подвійний основний (12 Мп + 19 Мп) і 13 Мп фронтальною камерами, 6 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної флеш-пам’яті, а також акумуляторною батареєю ємністю 3540 мАг з підтримкою технологій швидкої і бездротової зарядок.

Продається все це по божевільні ціні, а саме – за 32 000 гривень. У таку суму грошей виробник оцінив Sony Xperia XZ2 Premium в Україні. Очевидно, що мобільний пристрій чекають одиничні продажі, тобто повний провал і забуття в недалекому майбутньому.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.